Vrei o aplicare perfectă? Folosește aplicatorul de gene de la Rainbow Glam

Vorbim despre un accesoriu folosit pentru a fixa cu precizie gene false. Acesta este conceput pentru a face aplicarea mai ușoară și mai eficientă, astfel încât să obții un aspect mai natural și mai plăcut. Instrumentul are formă de pensată și nu trebuie să lipsească din nicio trusă de machiaj! Acesta are două vârfuri fine și drepte, care se unesc perfect pentru a prinde și a plasa genele false pe pleoapa superioară a ochiului. Este folosit, de asemenea, pentru a îndrepta sau ajusta poziția acestora după aplicare. Cu timpul, vei deveni mai pricepută și vei obține un aspect impecabil și natural. Iată câteva sfaturi utile:

Alege genele false potrivite: Asigură-te că genele false pe care le alegi se potrivesc cu forma ochilor tăi și cu stilul pe care îl dorești. Există diferite lungimi și grosimi, precum și modele diferite, de la cele naturale la cele dramatice.

Pregătește zona ochilor: Înainte de a aplica genele false, asigură-te că zona ochilor este curată și uscată. Îndepărtează urmele excesive de machiaj, murdărie sau ulei de pe pleoape, astfel încât adezivul să poată adera mai bine.

Ajustează genele la dimensiunea potrivită: Uneori, genele false pot fi prea lungi sau prea late pentru forma ochilor tăi. Înainte de a aplica adezivul, măsoară genele false pe pleoapa ta și taie-le la dimensiunea corectă, astfel încât să se potrivească perfect.

Folosește adezivul potrivit: Adezivul pentru gene trebuie să fie puternic și să nu se usuce prea repede. Asigură-te că alegi un brand de calitate și aplici o cantitate mică la baza genelor false, folosind o pensulă specială sau vârful aplicatorului.

Așează genele false cu grijă: Cu ajutorul unui aplicator, așează genele false cât mai aproape de linia genelor naturale, începând din colțul interior al ochiului și mergând spre colțul exterior. Asigură-te că sunt bine lipite și nu există goluri între ele și linia genelor naturale.

Ajustează poziția genelor false: Poți folosi aplicatorul sau o pensetă pentru a le ajusta și a le așeza în poziția corectă. De asemenea, poți tăia vârfurile genelor false dacă sunt prea lungi.

Finalizează machiajul: După ce ai aplicat genele false, aplică rimel și restul produselor de make-up. Pentru un aspect natural, poți folosi un eyeliner lichid subțire pentru a acoperi baza genelor false și pentru a le îmbina cu genele naturale.

Intră pe Rainbow Glam și consultă gama de produse special oferite pentru a obține un look de invidiat. Cumpără un aplicator de gene și bucură-te de mai multă precizie. Există diferite modele disponibile, sub formă de pensetă sau de instrument rotativ, cu diferite dimensiuni și forme. Nu mai aștepta!