Vezi care este cel mai calitativ tip de linoleum

La capitolul amenajari interioare sunt foarte multe etape, iar fiecare dintre acestea joaca un rol esential, motiv pentru care intotdeauna trebuie sa fie luate cele mai bune decizii. De exemplu, in cazul podelei se poate alege linoleium Tarket DHN, care se dovedeste a fi ideal in mai multe conditii, atat in mediul rezidential, cat si cel comercial sau industrial, iar totul tine de preferintele si nevoile tuturor clientilor.

Mai multe avantaje

Linoleumul se dovedeste a fi o solutie excelenta pentru pardoseala in mai multe conditii, in special pentru ca este ecologic si este 100% biodegradabil, astfel ca e foarte prietenos cu mediul inconjurator. De asemenea, aceasta se pastreaza calduroasa si e foarte comoda, si nu trebuie omis faptul ca e antibacteriana si antimicrobiana, motiv pentru care persoanele care se confrunta cu probleme respiratorii sau alergii nu vor avea de suferit. In plus, acest tip de podea isi pastreaza proprietatile de-a lungul timpului si promite o durata de viata chiar si de peste 30 de ani intrucat intretinerea e foarte simpla.

In acelasi timp, linoleumul absoarbe presiunea, fapt care il recomanda pentru diferite medii, de la birouri, sali de asteptare si nu numai, insa nu trebuie omis faptul ca acesta izoleaza foarte bine din punct de vedere termic. Si la capitolul personalizare cine va alege Tarket DHN va avea motive de bucurie intrucat exista o paleta foarte variata de culori si diferite solutii de adaptare.

Pretabil in mai multe situatii

In concluzie, acest tip de pardoseala aduce un raport calitate – pret mai mult decat ideal, dar si avantajul ca e foarte versatil, motiv pentru care se potriveste in nenumarate conditii. Astfel, linoleumul Tarket este potrivit in mai multe conditii, in spitale, cabinete, sali de operatie sau de aspteptare, dar si in hale, cladiri de birouri, centre comerciale, magazine si nu numai.