Vacanta in Mexic – bucura-te de o experienta de neuitat

Mexicul, o tara fascinanta din America de Nord este faimoasa pentru plajele exclusiviste, cu nisipuri in nuante inedite, create pe intinderile lungi de apa, avand iesire atat la mare, cat si la ocean. Riviera este faimoasa in intreaga lume datorita uriaselor resorturi All Inclusive, hotelurilor-boutique cochete si obiectivelor turistice, in special vestigile mayase. O alta atractie importanta sunt recifurile de coasta.

Principalele atractii turistice

Pentru cei ce vor sa isi creeze o experienta de neuitat, alegerea unor vacante Mexic devine cea mai ofertanta varianta, atat din punct de vedere al serviciilor deosebite din statiunile de lux, a spectacolelor vizuale create de natura, dar si a obiectivelor turistice variate existente in aceasta tara exotica, clasata in top 7 cele mai vizitate si apreciate zone din lume.

Playa del Carmen, cunoscuta la nivel local drept Playa, a devenit foarte repede unul dintre cele mai populare locuri din Peninsula Yucatán, datorita vietii pline de distractie si atractii in acest sens pe care a conturat-o; cu baruri pline de muzica si voie buna, cafenele chic, zone rezidentiale si resorturi all inclusive exclusiviste, pe care le intalniti la tot pasul. Astfel ca este aproape imposibil ca in aceasta zona sa nu gasiti macar o locatie care sa va indeplineasca 100% nevoile si preferintele.

Zona Tulum ofera unele dintre cele mai fermecatoare plaje din Mexic. Insa plajele cu nisip alb si apa de o nuanta ametitoare de tourquoise , nu sunt tot ceea ce Tulum are de oferit turistilor care o aleg drept destinatie de vacanta. Aceasta zona gazduieste una dintre cele mai deosebite si atractive ruine din Mexic, situate pe o stanca inalta si foarte abrupta, pe coasta Marii Caraibelor, ceea ce face din drumul care trebuie parcurs pana aici o experienta de neratat. Ceea ce contribuie la unicitatea acestora este faptul ca, pana in prezent, sunt singurele situri arheologice care au fost construite cu vedere la ocean.

Insula Cozumel, situata langa Playa del Carmen, este una dintre cele mai ofertante destinatii din emisfera vestica pentru cei care vor sa practice scufundari si snorkeling. Apa cristalina, de o nuanta superba de albastru si varietatea de vietati marine din zona, fac din acest loc un adevarat pariadis subacvatic. Pe langa aceste aspecte, si plajele abandonate sau parcurile naturale salbatice ofera peisaje uimitoare privitorilor, ce asteapta sa fie explorate pana la ultimul detaliu.

Si zona urbana are multe de oferit vizitatorilor. Orasul Izamal, cunoscut drept “Ciudad Amarilla” (Orașul Galben) a fost construit dupa niste principii unice care atrag milioane de vizitatori chiar si in prezent. Este un oras colonial, situat pe vechile ruine ale mayasilor, unde fiecare cladire este pictata in nuante de galben, creand o armonie ce nu a mai replicata nicaieri in lume.