Unul dintre cele mai performante smartwatch-uri este U8

Pentru ca fiecare dintre noi putem profita de evolutia tehnologica, din colectie nu trebuie sa lipseasca ceasurile inteligente menite sa ne usureze nenumarate activitati. Aceste dispozitive sunt foarte usor de folosit, iar gama este foarte variata, pentru toate nevoile si preferintele, in timp ce preturile au devenit tot mai accesibile in ultimii ani, motiv pentru care oricine isi permite achizitionarea unuia.

Caracteristici de baza

Accesarea tuturor functiilor se face prin intermediul unui ecran tactil a carui dimensiune variaza de la un model la altul, iar conexiunea dintre ceas si telefon se face prin Bluetooth, atat la Android, cat si la iOS. Capacitatea bateriei, din nou, poate sa varieze, insa media este de circa 400 mAh, valoare care asigura o autonomie de pana la 6 zile, in functie de intensitatea cu care sunt folosite dispozitivele, iar o incarcare completa se face in numai 3 ore.

Mai multe functii

Functia principala este aceea de a initia sau prelua apeluri direct de la incheietura mainii, lucru esential in special pentru soferi, deoarece acestia pot vorbi in siguranta cu ajutorul microfonului si speaker-ului incorporate in ceas. De asemenea, exista posibilitatea redarii muzicii din telefon sau folosirea camerei foto a telefonului, se sincronizeaza apelurile si agenda, iar notificarile venite de pe retelele de socializare pot fi urmarite instant. Si persoanele pasionate de sport au la dispozitie foarte multe aplicatii prin care isi pot imbunatati performantele, incepand de la cronometru, pedometru, termometru sau monitorizarea somnului, iar functia antifurt este esentiala pentru orice utilizator.

Comanda acum

Poti sa dai click aici pentru a achizitiona un smartwatch U8, unul dintre cele mai populare la ora actuala de la iUni, preturile fiind foarte bune. In plus, clientii se bucura si de faptul ca pot testa produsele in cadrul showroom-ului din Bucuresti pentru a lua intotdeauna cea mai buna decizie.