Unde sa te epilezi in Brasov

Indiferent de cata grija are de tenul si de pielea sa in confortul propriei locuinte, oricare femeie ar aprecia o zi de rasfat din cand in cand, in cadrul careia sa aiba posibilitatea de a avea parte de toate procedurile preferate la salonul de infrumusetare. Astfel, multumita tuturor pachetelor atractive puse la dispozitie pentru clientele fidele, acestea se pot bucura de tratamente personalizate, alese in mod special pentru a veni in intampinarea celor mai mari nevoi. Prin urmare, fie ca este vorba de hidratare intensiva, exfoliere prin microdermabraziune sau tratamente locale cu vitamine pentru o stralucire naturala, toate acestea va stau la dispozitie oricand decideti sa petreceti o zi dedicata doar dumnevoastra. Binecunoscut in toate marile orase de pe teritoriul tarii, Eva Salon este locatia favorita pentru mii de clienti care continua sa ramana fideli, bucurandu-se de servicii de cea mai inalta calitate.

Apelati cu incredere la procedurile din cadrul Eva Salon

Inca de la deschiderea primei filiale in anul 2011, Eva Salon a reusit sa atraga de partea sa o clientela satisfacuta de toata gama de servicii, totul datorita combinatiei dintre aparatura de ultima generatie si personal empatic, pregatit sa raspunda chiar si celor mai solicitante cereri din partea celor ce le calca pragul. De altfel, o mare parte din popularitatea de care se bucura chiar si in prezent se datoreaza selectiei de tratamente faciale, ale caror principal scop este de a conferi un aspect intinerit chiar si celui mai obosit ten. Astfel, odata cu extinderea serviciilor catre exfolierea mecanica, peelingurile chimice sau tratamentele cu oxigen hiperbaric, cele mai noi si inovatoare proceduri au ramas prezente pana in ziua de azi printre optiunile oferite clientilor in orice moment. Daca si dumnevoastra doriti sa intrati in posesia unei liste complete cu toate optiunile din care puteti alege, nu ezitati sa vizitati sediile Eva Salon din Brasov, Bucuresti sau din restul tarii.

Epilarea definitiva, in topul preferintelor indiferent de locatie

Desi motivatia din spatele alegerii unei proceduri ce foloseste lumina intens pulsata poate sa difere de la clienta la clienta, avantajele ce au facut tehnologia IPL nu vor intarzia sa apara, atata timp cat sunt respectate regulile de baza, la fel ca in cadrul tuturor celorlalte tratamente efectuate de profesionisti in domeniu. Astfel, un rezultat mult dorit de foarte multe persoane care s-au chinuit ani la randul cu fenomenul firelor crescute sub piele reprezinta eliminarea acestei reactii in totalitate, fapt ce duce la randul sau la micsorarea semnificativa a numarului de cicatrici. Totodata, complicatiile de natura vasculara, pigmentara sau inflamatorie nu vor mai fi nicicand o problema, totul datorita distrugerii foliculilor pilosi cu ajutorul energiei luminoase. Daca si dumnevoastra aveti in plan sa incepeti aceasta procedura, simtiti-va liberi sa apelati la serviciile premium Eva Salon din Brasov, Iasi sau multe alte locatii din marile orase.