Unde merita sa mergi in excursie in aceasta vara

Pentru fiecare dintre noi, perioada concediilor este cu siguranta momentul mult asteptat pentru a evada din aceeasi rutina cotidiana si de a vizita toate destinatiile mult visate. In cazul impatimitilor excursiilor in natura mai ales, marea si muntele reprezinta alternativele care le garanteaza intotdeauna expeditii presarate cu experiente noi, fie ca vorbim de cei ce pornesc in cautarea adrenalinei, sau dimpotriva, a relaxarii totale. Astfel, orice fel de activitate ati cauta, puteti fi siguri ca nu trebuie sa plecati prea departe pentru a o gasi, pentru ca tara noastra ne ofera nu doar o varietate de reliefuri si peisaje dintre cele mai frumoase, ci si posibilitatea de a descoperi intotdeauna nestemate ascunse, vizitate si iubite atat de noi cat si de cei de peste hotare. Daca si dumnevoastra sunteti in cautarea unei astfel de locatii inedite pentru urmatorul concediu, Delta Dunarii reprezinta o destinatie deosebita prin unicitatea sa si merita sa fie vizitata cel putin o data in viata de fiecare dintre noi.

Alegeti sa va bucurati de experienta autentica din Delta

Fie ca alegeti sa va programati sejurul in lunile de iarna sau in anotimpul calduros, o excursie in Delta Dunarii va va surprinde intotdeauna cu multitudinea de activitati care va stau la dispozitie, ospitalitatea si bogatia culturii locale si gastronomia vestita in toata tara. Fiind considera locul cu cele mai putine precipitatii din Romania, zona se bucura de zile de iarna blande si zile de vara calde si mod paradoxal uscate, motiv pentru care aveti toate conditiile pentru a explora imprejurimile oricand ati alege sa veniti in vizita. Indeosebi daca sunteti amatori de pescuit, puteti opta pentru una din zecile de zone precum lacuri, canale sau amenajari piscicole si va puteti bucura de un cadru deosebit in care sa va relaxati si sa va bucurati deopotriva de sportul dumnevoastra preferat. In eventualitatea in care aceasta activitate nu este pe placul dumnevoastra sau pur si simplu va doriti sa aflati mai multe despre flora si fauna specifica locului, observarea pasarilor poate fi activitatea ideala.

Descoperiti mai multe despre cea mai bine conservata zona din tara

Considerata e fi cea mai bine conservata dintre deltele europene, Delta Dunarii beneficiaza de recunoasterea UNESCO pe plan mondial, fiind o zona ce se bucura de o interventie minima din partea omului, motiv pentru care autenticitatea experientei de a vizita cat mai mult din ea nu se compara cu niciun alt obiectiv turistic. Bineinteles, dincolo de excursiile cu barca, exista si multe alte popasuri de importanta istorica si culturala, toate impletindu-se armonios pentru a forma o parte importanta a patrimoniului nostru natural. Astfel, indieferent de traseele alese, fiecare va va da prilejul de a descoperi motivul pentru care unicitatea locului trebuie sa fie prezervata si apreciata la adevarata sa valoare. Daca si dumnevoastra doriti sa explorati toate aceste locatii de vis, nu ezitati sa optati pentru o excursie in Delta Dunarii pentru urmatorul concediu.