UleFone – telefoane de top la prețuri foarte bune

Poate că UleFone nu este un brand de telefoane atât de cunoscut la noi în țară, însă, în ultima vreme începe să capete tot mai mult teren și se luptă cu branduri de renume de pe piața de smartphone-uri. Compania care îl deține este una chinezească, iar produsele sunt prezente peste tot în lume.

Și, probabil te gândești de ce să cumperi un telefon de la acest brand sau cu ce anume vine în plus față de alte modele la prețuri similare. Ei bine, îți vom spune câteva detalii:

  • multe dintre produsele brandului sunt telefoane rezistente, iar când spunem rezistente nu ne referim doar la faptul că sunt smartphone-uri realizate într-un mod calitativ, ci că sunt fabricate special pentru a face față cu brio unor evenimente mai neplăcute. Sunt gadgeturi care au protecție la praf și apă, lucru pe care îl poți afla din specificații, fiind atent la factorul de protecție. Totodată, telefoanele rezistente vor face față cu brio și la impact de cel puțin 1.5 metri, dar și la presiune.
  • smartphone-urile UleFone au baterii cu o capacitate foarte bună, chiar și la modelele care sunt mai accesibile din punct de vedere financiar. De exemplu, sunt variante de circa 1000 RON care pot avea baterie chiar și de peste 9000 mAh. Acest detaliu este foarte important în zilele noastre, când folosim foarte mult telefoanele inteligente și bateria se descarcă rapid.
  • aceste smartphone-uri lucrează cu sistem de operare Android. Este un detaliu important având în vedere faptul că unele branduri chinezești nu au acces la acesta. Tu însă, dacă vei alege un telefon UleFone poți să te bucuri chiar și de cele mai recente actualizări ale acestui sistem de operare.
  • designul deosebit al unor modele se remarcă într-un mod pozitiv când aducem în discuție acest brand, mai ales în cazul modelelor rezistente la apă și praf, care au un aspect mai masculin, foarte apreciat mai ales de către bărbați.

Acestea sunt detaliile care pot să facă diferența între un gadget UleFone și unul de la un alt brand. Aceste device-uri sunt variate în ceea ce privește dimensiunile diagonalei, rezoluția camerei foto/video, memoria RAM, memoria internă, culoarea carcasei, funcțiile prezente și alte astfel de detalii după care și tu te vei ghida când alegi un astfel de produs.

Pentru a achiziționa în siguranță un smartphone UleFone intră pe site-ul celor de la DualStore, unde vei găsi o gama variată, cu modele pentru toate gusturile și bugetele.