Stiu cum e mai usor sa transport marfa

Pentru ca exista multe aparate care te pot ajuta in cadrul activitatii tale pentru a o eficientiza la maxim este bine sa profiti de pe urma acestora. Asadar, daca lucrezi intr-un depozit sau un atelier unde este nevoie ca marfa sa fie transportata cu usurinta dintr-un punct in altul, cu siguranta, merita sa apelezi la Vectra unde, printre altele, poti gasi si stivuitoare. Cu ajutorul acestor aparate intreaga ta activitate va fi simplificata, iar gama este foarte variata, ceea ce presupune ca va fi usor sa gasesti exact ceea ce ai nevoie.

Pentru diferite capacitati

Optiunile sunt diversificate, iar unul dintre criteriile dupa care se aleg aceste produse este reprezentat de capacitate. Asadar, aici putem aminti de cele cu o capacitate de ridicare intre 1600 si 2000 de kg, intre 2000 si 3500 de kg, 4000 si 5500 de kg si pana la 8000 16000 de kg. Astfel, prin intermediul produselor va fi mult mai usor sa se desfasoare activitatea, iar transportul marfii dintr-un punct in altul nu a fost niciodata atat de simplu.

Usor de folosit

Aceste aparate se folosesc cu usurinta si nu este nevoie de vreo experienta speciala, multe procese fiind chiar automatizate. Exista, printre altele, si un sistem prin care sa se imbunatateasca stabilitatea, iar monitorizarea electronica este premium, iar pentru mai multa siguranta exista si un limitator de viteza, ocazie cu care pot fi evitate o multime de pericole.

Eficienta maxima

Atunci cand alegi stivuitoare de la Vectra te vei bucura de eficienta maxima pentru ca va fi mult mai simplu ca marfa sa fie transportata, ceea ce presupune ca angajatii isi vor desfasura activitatea in conditii optime, fara timpi morti sau alte probleme.

Un consum minim

Unul dintre detaliile care conteaza mult atunci cand sunt alese stivuitoare este consumul. Bineinteles, cu cat mai mic, cu atat mai bine, dar la Vectra se gaseste o gama foarte variata si chiar daca cele mai economice se dovedesc a fi mai costisitoare, investitia initiala, cu siguranta, va fi amortizata in timp.

Ideal pe termen lung

Mai mult, produsele sunt de o buna calitate si acestea se vor prezenta in conditii optime de-a lungul timpului, fara a fi nevoie de vreo intretinere complicata, caz in care oricum mai bine te lasi pe mana specialistilor.

Vezi aici toate variantele

La Vectra te asteapta o gama foarte variata de produse, ceea ce presupune ca este imposibil sa nu gasesti cea mai buna varianta pentru tine. Poti sa le alegi pe cele care functioneaza pe motorina, insa daca preferi ceva mai eficient din acest punct de vedere, si GPL-ul reprezinta o varianta practica. Nu uita ca unele sunt si electrice, caz in care consumul este si mai mic de atat.