Stickerele sunt usor de aplicat si oricine o poate face

Personalizarea unei masini reprezinta o sarcina mai mult sau mai putin complexa, in functie de varianta aleasa, insa cei care nu isi doresc sa aiba parte de batai de cap si nici nu sunt dispusi sa pregateasca bugete importante se pot interesa de stickerele auto. Exista nenumarate variante, pentru toate gusturile si nevoile, iar preturile acestora sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Unde gasesc?

La Colantari Design gama este foarte variata, astfel ca nu ramane utilizatorilor decat sa plaseze o comanda cu modelele preferate, fie ca este vorba despre cele mai simple, de dimensiuni modeste, precum diferite logo-uri sau desene, fie de cele putin mai ample, precum litere chinezesti sau tribale.

Usor de aplicat

Principalul avantaj este acela ca aceste modele de stickere se aplica cu usurinta pe orice element de caroserie, fie pe spoilere, portiere, capota, cupola, luneta si nu numai, in functie de necesitati. Nu este nevoie de interventia specialistilor, insa, in cazul celor cu dimensiuni mai generoase poate fi necesar ajutorul unui prieten, pentru ca stickerele sa se lipeasca in cele mai bune conditii.

Durata de viata

In functie de tipul de autocolant folosit la pregatirea lor, stickerele pot rezista in conditii optime mai multi ani, timp in care masinile pot fi duse la spalatorie fara probleme. In plus, acestea nu vor fi afectate de precipitatii si nici nu se dezlipesc pe la colturi, in timp ce adezivul folosit e unul special, motiv pentru care nu lasa urme atunci cand e indepartat.

Cu alte cuvinte, cine apeleaza la modele de stickere se bucura de o varianta foarte practica de personalizare a masinii, pentru care nu este nevoit sa pregateasca bugete considerabile, se bucura de multa flexibilitate cu privire la alegerea design-ului, dar si de o lunga durata de viata, timp in care acestea se vor prezenta in conditii optime.