Statiile de epurare: cine ne ajuta cu ele

CVWater este locul în care puteți beneficia de echipamente de înaltă performanță pentru apă și de tehnologia modernă pe care o folosim. Angajații noștri sunt dedicați să ofere cele mai bune și eficiente soluții pentru diferite cerințe, vă oferim o gamă largă de integrări de stații de tratare a apei. Aceste aparate sunt disponibile în diferite capacități, dimensionate în funcție de parametrii volumului de apă uzată de epurat și de calitatea factorilor de influență. Ele pot fi, de asemenea, utilizate în diverse domenii și domenii, cum ar fi abatoare, fabrici de bere, fabrici de procesare și multe altele. Totodată, menționăm că procesul general de epurare cuprinde toate etapele necesare procesului, întrucât trebuie respectați parametrii de calitate prevăzuți de reglementările de evacuare a apelor uzate naturale.

Aplicații diverse

Ne dorim să ne adaptăm la cerințele sau cerințele clienților noștri, dar și la nevoile acestora, așa că avem tehnologii și echipamente care pot fi utilizate în diverse medii, precum rezidențial, municipal și industrial. Luăm în considerare separat aplicațiile în fabrici de prelucrare a cărnii și laptelui, biodiesel, alcool, fabrici de conserve, abatoare de pui, fabricarea berii de bovine, porci sau bovine, dar lista nu se termină aici.

Gamă largă de echipamente

Oferim clienților noștri o gamă largă de echipamente care s-au dovedit a fi foarte eficiente și de înaltă calitate, așa că dorim să venim în întâmpinarea nevoilor fiecărui client oferind cea mai bună soluție. La CVWater gasesti diverse tipuri de statii de tratare a apei, statii de tratare a namolului, statii de epurare fizico-chimica sau statii de separare mecanica. Echipamentele și stațiile de lucru furnizate sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate și sunt construite pentru a dura.

Dacă luăm în considerare fluxul general de prelucrare, acesta include toți pașii necesari procesului relevant astfel încât să putem ține cont de respectarea parametrilor de calitate stabiliți prin regulile actuale pentru descărcarea în Mesagerul Naturii. În acest sens, avem în vedere cele mai importante etape precum cele mecanice, fizico-chimice, biologice și ultrafiltrarea precum și deshidratarea nămolului. În ceea ce privește componentele stației de epurare a apelor uzate utilizate în sectorul industrial, avem sită statică sau rotativă, presă cu filtru de noroi și unități de flotație cu aer dizolvat.

Solicitati o oferta acum

Avem încredere în echipa CVWater deoarece avem oameni profesioniști, serioși și prompti care lucrează cu toți clienții noștri. De asemenea, profită de toate avantajele și de cele mai bune echipamente în doar câteva clicuri, astfel încât să poți cere o ofertă atunci când ai nevoie.