Softuri care ajuta agentiile de turism

Toti cei care detin agentii de turism au avut de suferit in 2020 din cauza pandemiei, insa acest an a fost unul care a putut sa deschida ochii antreprenorilor ca trebuie sa faca investitii pentru a putea tine frau oricarei provocari. La fel si tour operatorii, multi dintre care au ales sa se mute in mediul online, iar cine a implementat un soft b2b pentru agentii de turism, cu siguranta au avut de castigat. Important de stiut este faptul ca nu trebuie sa se implice costuri mari, in timp ce avantajele sunt foarte clare. Quick Sell asteapta pe oricine sa isi implementeze software-ul!

De acum sa dai viata unei agentii de turism este mai simplu ca niciodata si iti poti asigura conditiile ideale pentru eficienta maxima. Cei de la Quick Sell au un cuvant foarte greu de spus in acest sens, ceea ce presupune ca nimeni nu are de ce sa isi faca griji tinand cont de faptul ca asistenta este deplina. Astfel, se pot alege oferte foarte bune care provin direct de la cei mai importanti furnizori, caz in care putem aminti de diferite tipuri de vacante, de la cele early booking si last minute care sunt populare pentru ca sunt mai accesibile din punct de vedere financiar si pana la vacante exotice, city break-uri in marile orase din lume si nu numai. Cert este ca toate ofertele furnizorilor sunt adaptate automat, ceea ce inseamna ca oricine apeleaza la un asemena software va avea numai de castigat si nici nu va trebui sa depuna nici cel mai mic efort. Quick Sell este cel mai bun punct de plecare pentru nenumarate agentii de turism.

Pentru ca totul se deruleaza doar online trebuie sa avem in vedere faptul ca orice procedura se poate pune in practica din doua, trei click-uri. Utilizatorii au posibilitatea de alege oricare dintre pachetele propuse care provin direct de la furnizori fie sunt alcatuite de la zero. In acelasi timp, clientii pot sa isi puna la punct toate detaliile cu privire la orice calatorie, iar in acest sens amintim de unitati de cazare preferate, de solutii pentru transport, dar si diferite alte servicii. Mai mult, fiecare dintre acestea sunt accesibile atat in versiunea desktop, cat si cea de mobil pentru a acoperi preferintele tuturor.

Pentru a apela la Quick Sell nu este nevoie de cine stie ce bugete pentru ca sunt implicate costuri minime. Trebuie sa se aleaga un abonament potrivit al carui pret este modic in raport cu avantajele oferite la schimb. Aici nu exista taxe sau comisioane, iar totul este foarte clar de la bun inceput. Cine nu este convins inca poate sa incerce oricand varianta demo gratuit pentru o perioada de 14 zile!