Oricand poti organiza o inmormantare daca stii la cine sa apelezi

Probabil ca nimic nu e mai dureros ca moartea unei persoane dragi, iar cine nu a mai trecut prin asemenea momente, cu siguranta, are nevoie de clipe de liniste. Astfel, ultima grija ar trebui sa fie cea a organizarii inmormantarii pentru ca in asemenea cazuri o firma de pompe funebre non stop poate fi exact ceea ce aveai nevoie. La Casa Funera Luca se poate spune ca ai nimerit in locul potrivit intrucat aici te asteapta mai multe avantaje importante de pe urma carora merita sa profiti.

Oricine are nevoie de sprijin, iar faptul ca activitatea se desfasoara non stop reprezinta un mare avantaj. O asemenea problema nu se stie niciodata cand intervine, astfel ca e bine de stiut ca avem la cine sa apelam oricand avem nevoie. Programul non stop al Casei Funerare Luca, cu siguranta, te va ajuta in nenumarate contexte.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi pachetul funerar pe care il preferi, acestea fiind special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor. De exemplu, cel mai accesibil pachet din punct de vedere financiar costa numai 1250 de lei. Totusi, e bine de stiut ca aceasta suma poate fi restituita in intregime familiei din ajutorul de inmormantare, iar Casa Funerara Luca ofera tot sprijinul necesar in acest sens pentru obtinerea rapida a ajutorului, fara batai de cap si fara birocratie.

Chiar daca vorbim de cel mai accesibil pachet disponibil aici, acesta este complet si cuprinde tot ce avem nevoie, astfel ca aici putem aminti de sicriu complet echipat, crucea din lemn inscriptionata, lenjeria pentru sicriu, setul de orare, cel mic si cel mare. Mai departe, exista si un medic care sa constate decesul si care sa se ocupe de imbalsamare, urmand ca mai apoi echipa sa se ocupe de toaletarea decedatului, cosmetizat, spalat etc. Urmeaza preluarea decedatului de la domiciliu, transportul, asezarea in sicriu si pregatirea tuturor actelor necesare. Pachetul de baza cuprinde si doua platouri de coliva, o sticla de vin si una de ulei, trei prescuri, sase pachete, coroana cu flori naturale, prosoape, batiste etc.

De asemenea, Casa Funerara Luca propune si alte pachete care sa acopere nevoile tuturor, iar posibilitatile sunt foarte variate in acest sens. Multe dintre acestea pot fi achitate cu talonul de pensie, urmand ca mai apoi diferenta sa fie restituita familiei. Unele pachete pot ajunge si pana la 7150 de lei, pret fara decontarea cu casa de pensii, iar pana la acest pret sunt disponibile si alte variante de mijloc, trebuie doar sa alegi ceea ce iti convine. O firma de pompe funebre non stop precum Casa Funerara Luca iti sta la dispozitie oricand pentru a-ti fi cat mai usor sa treci peste momentele dificile.