Nu stii cum sa asiguri distractia la un botez?

Organizezi un eveniment si te intrebi care sunt motivele includerii unei cabine foto pentru botez in peisajul evenimentului tau?

Mai mult ca sigur iti doresti ca evenimentul tau sa fie unul reusit, un botez de poveste. In acest sens ai ales locatia, meniul, muzica si acum esti in situatia in care trebuie sa stabilesti ce ai de facut ca sa creezi o atmosfera exceptionala astfel incat invitatii tai sa se simta bine. Cel mai potrivit ar fi inchirierea unei cabine foto de la Party Starters.

Cu siguranta, ai un fotograf care va surprinde momentele esentiale din timpul evenimentului, insa, o cabina foto pentru botez te va ajuta mai mult decat crezi. Cu ajutorul ei, toti invitatii vor fi lipsiti de retineri si se pot poza asa cum isi doresc. Astfel poti avea parte de cele mai amuzante poze cu unchii tai care sa poarte palarii de tip sombrero sau poate poze cu bunicii tai care poarta peruci si niste ochelari colorati giganti. Ce parere ai? Toate aceste pot fi capturate acum si le poti pastra pentru totdeauna.

Indiferent de varsta pe care o au invitatii tai, acestia pot face poze inedite care nu se pot compara cu clasicele poze. Cu alte cuvinte, aceste fotografii sunt altfel decat cele pe care le face fotograful. Mai mult ca sigur, putem afirma ca o cabina foto iti asigura ore intregi de momente de divertisment.

O cabina foto va putea sa combata monotonia. Este acel condiment care se potriveste de minune oricarui tip de eveniment, inclusiv in cazul unui botez.

Ce facem cu oamenii pentru care dansatul este cel putin o provocare si cu neastamparatii cei mici care se plictisesc foarte repede? In zona cabinei foto o sa vezi mereu oameni razand cu gura pana la ureche. Chiar si cel mai timid coleg al tau va lasa rusinea si se va alatura la poze. Cand veti reveni la masa va veti amuza copios de fetele caraghiose pe care le-ati avut. Si uite asa apar multe zambete si cabina foto devine motiv de conversatie.

Intotdeana este coada la cabina foto, invitatii vor adora sa faca poze profitand de toate accesoriile amuzante si vor evita sa stea drepti ca la fotograf. Party Starters are o recuzita foarte bogata de accesorii cu diferite mesaje amuzante.

Si ca toata experienta foto sa fie una placuta, cabinele foto sunt intodeauna asistate de operatori profesionisti. Sunt tineri, prietenosi si sunt alaturi de tine si de invitatii tai pe durata evenimentului. Se asigura ca totul este in ordine si totodata stimuleaza distractia. Toate acestea conteaza foarte mult si se diferentiaza de echipamentele amatorilor.

Va asteptam la Party Starters pentru ca impreuna sa facem un botez de poveste!