Nu am schimbat niciodata display-ul telefonului

Nimic nu este mai neplacut la un telefon decat sa spargi ecranul acestuia, iar cea mai mica neatentie te poate aduce pana aici. In schimb, cu cat amani tot mai mult inlocuirea display-ului, cu atat cresc sansele ca experienta ta cu telefonul sa fie una cat mai neplacuta. Din acest motiv este mai bine sa iei masurile adecvate si sa apelezi la cine trebuie, iar la PrestigeGSM esti pe maini bune. Asadar, descopera la PrestigeGSM costul sticlei pentru iPhone 6S si pe aceasta cale vei sti ca nu trebuie sa platesti mult.

Pentru orice telefon

Serviciile sunt destinate tuturor tipurilor de telefoane si nu se limiteaza numai la cele din gama Apple, motiv pentru care stii ca ai nimerit unde trebuie. Nu exista niciun motiv pentru care sa amani luarea unei decizii cu privire la ecranul telefonului tau, asa ca descopera la PrestigeGSM costul sticlei pentru iPhone 6S, unul dintre cele mai populare modele.

Simplu si rapid

Totul se pune in practica simplu si rapid, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca vei sta departe de telefon prea mult timp. Mai exact, pentru inlocuirea sticlei telefonului tau sunt de ajuns 20 de minute la PrestigeGSM, performanta pe care nu o vei gasi in multe alte service-uri.

Ai parte de garantie

De fiecare data cand apelezi aici ai parte si de garantie, motiv pentru care stii ca orice problema cu care te vei confrunta pe viitor va fi remediata imediat, iar telefonul ta va fi ca nou dupa orice interventie.

Profita la maxim de timpul tau

Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care este bine de stiut ca la PrestigeGSM nu il vei mai pierde de acum. E simplu pentru ca poti sa faci programare, asa ca nu are niciun rost sa mergi la ghici cand nu dureaza mai mult de un minut sa iti alegi data la care iti doresti sa mergi si ora.

Platesti putin

Preturile nu sunt deloc mari la PrestigeGSM, iar acestea difera in functie de fiecare telefon in parte, asa ca descopera la PrestigeGSM costul sticlei pentru iPhone 6S. In acest sens trebuie sa pregatesti numai 230 de lei pentru ecranul OEM si doar 350 de lei in cazul in care iti doresti un ecran original Apple.

Nu mai amana

Nu ai niciun motiv pentru care sa amani procedura de inlocuire in conditiile in care totul se rezolva atat de rapid si atat de simplu la PrestigeGSM. Sa folosesti un telefon cu ecranul crapat nu are niciun farmec si probabil ca nici nu ai acces la toate functiile sale pe aceata cale, astfel ca stii care este locul potrivit catre care sa te orientezi.