Noul Galaxy S8

Mult asteptatul Galaxy S8 este disponibil de cateva saptamani in magazine si se remarca printr-un ecran care ocupa acum 85% din suprafata intregului telefon. In acelasi timp a fost lansat si fratele mai mare S8+, insa care nu se diferentiaza decat prin cateva detalii precum un ecran mai mare, de 6.2 inch, fata de cel de 5.8 inch al modelului standard, dar si prin bateria mai puternica, de 3.500 mAh, fata de 3.000 mAh.

Noul model se aseamana cu Galaxy S7 Edge, avand un display imbunatatit considerabil, alaturi de alte specificatii superioare, insa si cititorul de amprenta a fost mutat pe partea din spate, iar butonul Home a fost mutat sub ecran datorita unui nou senzor de presiune. De asemenea, si noul sistem de operare Android disponibil pentru utilizatori aduce cateva functii importante, menite sa usureze diferite activitati at Klicka här

.

Ecran

Ecranul de 5.8 inch Quad HD si rezolutia de 2960 x 1440 pixeli promit conditii grozave pentru a urmari filme, dar si pentru navigarea pe internet, in jocuri sau pe retelele de socializare. Acesta este luminos, culorile sunt vii si este asigurat un grad ridicat de vizibilitate din diferite unghiuri.

Camera

Amatorii de fotografii nu vor fi dezamagiti de camerele instalate pe noul S8 intrucat texturile sunt grozave, sunt capturate toate detaliile, astfel ca pot fi capturate imagini perfecte find in toate conditiile. In plus, si HDR-urile sunt bine puse la punct, ceea ce presupune ca zonele foarte luminoase sau intunecoase nu vor aduce probleme pentru fotografii.

Specificatii

Chipsetul ales este Exynos 8895 octa core 2.35 plus 1.9 GHz, iar memoria RAM este de 4 GB, ceea ce asigura o rulare impecabila in orice situatie. De asemenea, memoria interna este de 64 de GB, insa poate fi inserat si un card microSD. Camera foto principala este de 12 megapixeli, iar cea frontala de 8 megapixeli, insa ambele au fost mult imbunatatite fata de cele ale modelului anterior. De asemenea, noul Galaxy S8 va fi disponibil in 5 culori, negru, albastru, argintiu, gri si roz. Mai mult, dispozitivul nu se incalzeste foarte tare, indiferent de intensitatea cu care este folosit, motiv pentru care pot fi rulate nenumarate aplicatii in fundal, insa acest obicei va lasa urme asupra bateriei, care se va consuma mult mai repede.