Merita sa te relaxezi aici

Masajul erotic poate avea mai multe denumiri, fiind cunoscut si sub numele de masaj tantric sau senzual, insa experienta este aceeasi. Nimic nu se compara cu sentimentele traite de beneficiari in timpul unui asemenea masaj, care este o adevarata arta. Totul a inceput in partea de est a lumii, in India in urma cu cateva mii de ani, iar pana astazi tehnicile au fost mult imbuntatite, motiv pentru care oricine trece pragul unui salon profesionist, cu siguranta, va avea parte de o experienta de neuitat. Majoritatea persoanelor sunt familiarizate cu masajul obisnuit precum cel thailandez, care aduce cateva beneficii, insa care nu ajuta atat de mult din punct de vedere fizic si psihic.

Asadar, masajul erotic se concentreaza mai mult pe diferitele zone erogene ale corpului pentru a starni dorinta sexuala dintre doua persoane si nu este nevoie sa fie ca un preludiu pentru activitatea sexuala, ci poate fi vazut ca o activitate relaxanta, care promite mai multe avantaje.

Ai grija de sanatatea muschilor si incheieturilor

Totusi, este important ca acest masaj erotic sa fie efectuat de catre persoane experimentate pentru a fi atins potentialul sau. In acest sens maseuzele de la salonul Confidential sunt bine pregatite, motiv pentru care au abilitatile si cunostintele necesare pentru a sti cum sa puna presiune pe muschi, ligamente, tendoane si incheieturi. Pe aceasta cale se va stimula circulatia sangelui si muschii se vor relaxa, avand aceleasi beneficii ca un masaj obisnuit, dar, cu siguranta, cel erotic va fi mult mai distractiv. Bineinteles, masajul erotic trebuie sa se concentreze pe zonele erogene ale corpului, insa pentru a ajunge la cel mai inalt nivel al relaxarii intregul corp trebuie sa fie bine pregatit in acest sens.

Scapa de inhibitii

Cele mai multe cupluri nu au o problema cu intimitatea, insa sunt unele pentru care nuditatea poate fi vazut ca un aspect negativ. Astfel, masajul erotic este ideal in acest sens intrucat poate ajuta pe oricine sa scape de inhibitii si sa se simta mult mai bine in propria piele. Corpul nostru poate fi o unealta minunta de placere si distractie, motiv pentru care trebuie doar sa fie explorat alaturi de persoanele potrivite.

Relatii mai stranse

Putini stiau ca masajul erotic aduce mai multe beneficii si intr-o relatie. Monotonia poate fi un inamic pentru o relatie si aceasta intervine chiar in numai cateva luni sau peste ani si ani, iar pentru a fi combatuta exista mai multe mijloace. In schimb, nimic nu se compara cu condimentarea relatiei prin introducerea masajului erotic pe lista de activitati si pe aceasta cale orice cuplu poate ajunge sa se cunoasca mai bine si sa lege o relatie si mai stransa.

Mai multe tipuri de masaj

Exista mai multe tipuri de masaj catre care te vei putea orienta, iar Confidential ti le pune la dispozitie pe cele mai importante dintre acestea. Asadar, de fiecare data cand treci pragul salonului poti alege, printre altele, un masaj de relaxare sau unul senzual pentru a intra in tema. Mai departe nu ai cum sa nu incerci masajul erotic care aduce cea mai mare placere, iar pentru ca aceasta sa fie si mai intensa, poate fi pus in practica de doua maseuze. Totodata, Confidential ofera posibilitatea de a beneficia de placerea adusa de masajul erotic direct la hotel, fapt ideal pentru momentele in care nu iti doresti sa mai iesi din propria zona de confort si sa te deplasezi pana la hotel. Ai de unde sa alegi tipul de masaj care iti convine, asa ca vino aici singur sau ia-ti de mana persoana iubita si bucurati-va impreuna de o experienta de neuitat.