Ma pregatesc sa cer azil politic

Bine, nu o sa cer azil politic, doar o sa scriu despre cum as cere azil politic din cauza la Crimeea, Ucraina, Putin si restul gastii vesele. Caci vedeti voi, peninsula Crimeea este al naibii de aproape de unde stau eu, adicatelea americanii daca si-ar pune in minte sa se bata cu rusii sigur ar alege un aeroport/ port situat al naibii de aproape de locul unde, in deplina liniste, convietuim eu si gandurile mele himerice. 
Stiu ca as putea folosi prilejul ca sa ma dau corespondent de razboi, dar tare tin la viata mea. Drept pentru care m-am gandit ca la un eventual razboi invecinat sa o sterg tiptil din tara, ca tot aveam eu ganduri de globe-trotter. Sau sa cer azil politic. Sau sa scot de la naftalina legitimatia de lipovean si sa i-o arat taticului Putin…Asta in varianta ca nu as reusi sa o sterg.
Care varianta din pacate este cea mai plauzibila. Sau primeste careva o familie de refugiati? Primiti cu adoptiunea? :))
Sper ca merg prea departe cu gandul. Sper sa nu vad sau aud picior de razboinic pe meleagul meu. Sa nu simt iz de gaz sarin, ca in Siria unde au omorat mii de copii. Rusii au fost gazdele mai multor atentate in ultimii ani si au cam demonstrat ce le poate pielea. Sunt popor violent si nu prea inteleg de gluma.

Americanii la randul lor sunt ca vampirii care traiesc cu petrol. 
Ah, de ce nu m-am dus la Polul Nord, cum imi era visul? Acolo doar frigul te poate rapune…
Azi dimineata mai vorbeam cu unul, cu altul, despre ce draq facem daca porneste vreun razboi sangeros. Si tot ce am auzit este ca nu se pleaca de aici. Nu avem unde pleca. Pe bune? Adica ce, asteptam cuminti sa ne dea cu ciuperca pe la nas? Stiu ca teoretic ucrainenii nu mai au arme nucleare, dar pe langa acestea sunt multe alte arme care au ca efect secundar genocidul. Stiu ca e greu sa-ti parasesti avutia de o viata, dar cred ca e si mai greu sa mori. Sau sa-ti vezi familia murind. 
Dar ei, nu si nu. Nu avem unde pleca, nu avem ce face, tot ce ne ramane este sa stam cuminti la locurile noastre. Stiti cum se spune, capul plecat sabia nu-l taie, dar eu cred ca secera taie mai bine la un anumit unghi. Bai, pe bune, mor in mine cand aud ca nu plecam nicaieri nici in caz de razboi. Caca-m-as in el de pamant care ne tine legati, ca il el numai oseminte mai sunt…
In rest ce mai ziceti, ce mai faceti? Stati departe de Crimeea sau simtiti miros de praf de pusca?