Locul de munca ideal il gasesti aici

Pentru a obtine cele mai bune rezultate in videochat este important sa se colaboreze cu un studio profesionist, renumit pentru performantele sale. Cu ajutorul unor traineri de exceptie, modelele pot invata cat mai multe dintre secretele videochatului si a modului in care sa le puna in aplicare pentru a atrage un numar cat mai mare de admiratori si implicit sa genereze venituri mai mari. Unele studiouri practica o politica prin care modelele fie isi pot primi plata zilnic, fie acestea isi pot verifica castigurile, care sa fie platite lunar.

Bonusuri consistente

Pe langa salariile mari, se asigura si o multime de alte bonusuri menite sa rotunjeasca veniturile modelelor, care in cazul celor mai profesioniste pot chiar sa depaseasca 40.000 de lei pe luna. In plus, studiourile serioase acorda bonusuri care difera in functie de perioada pe care se semneaza contractul, iar in functie de performantele lunare, cele mai muncitoare modele sunt premiate.

Orar flexibil

Unul dintre cele mai avantajoase aspecte ale videochatului este acela ca orarul este unul flexibil. De regula, sunt disponibile 3 ture din care modelele pot alege sa lucreze pentru a avea timp liber suficient si pentru viata personala. Daca fetele isi doresc sa aiba dupa amiaza libera, atunci pot alege tura de dimineata, in timp ce dupa o seara lunga in oras cu siguranta ca somnul este important pentru oricine, astfel ca se poate alege tura de dupa amiaza. Veniturile sunt esentiale, iar cele mai mari sume se obtin in tura de noapte, cand sunt online cei mai multi utilizatori.

Part time sau full time

De la un studio la altul se lucreaza 5 sau 6 zile pe saptamana, iar multe pun la dispozitie si programul full time cat si part time. Cel din urma este ideal pentru fetele care isi doresc sa aiba parte de venituri care sa le asigure un trai decent, dar si timp liber suficient.

Care sunt criteriile?

In primul rand pentru a putea face videochat trebuie sa ai minim 18 ani, iar limita superioara a varstei impuse variaza de la un studio la altul, intre 30 si 38 de ani. De asemenea, acest domeniu nu este dedicat fetelor timide, emotive, intrucat acestea se vor putea simti inhibate atunci cand comunica cu barbati din toate colturile lumii. In schimb, se cauta fetele care au incredere de sine, care se simt bine in pielea lor si care au un farmec aparte ce atrage pe toata lumea. Cu alte cuvinte, cu cat sunt mai grozave abilitatile de comunicare, cu atat mai bine, intrucat scopul acestui job este acela de a atrage atentia. Poti spune ca am gasit un loc de munca la Studio Deluxe pentru ca si alte persoane sa ajunga in pozitia ta.