In aceasta perioada e mai bine sa lucrezi remote

Probabil ca toata lumea isi doreste sa fie cat mai eficient atunci cand lucreaza pentru ca proiectele sale sa fie mai usor de pus in practica. Astfel, merita sa profitam de pe urma tuturor tehnologiilor la care avem acces intrucat multe dintre acestea au rolul de a simplifica mult lucrurile. Poti afla mai multe si despre rdp client de la thinstuff pentru ca prin intermediul acestei solutii iti va fi mai usor ca niciodata sa lucrezi remote.

Cu siguranta, oricine stie despre solutia oferita de Microsoft care este presintalata pe orice versiune a sistemului de operare Windows, insa Thinstuff aduce cateva avantaje suplimentare. Asadar, utilizatorii se pot conecta prin intermediul Remote Desktop Protocol, ceea ce inseamna ca se ofera siguranta si stabilitate, iar acestia au si libertatea de a alege tipul conexiunii dorite, de la Full Desktop la Seamless Aplication App. Cu alte cuvinte, oricine se poate conecta la un calculator de la distanta asupra caruia sa aiba control deplin, fie sa poate accesa o singura aplicatie care ruleaza pe un server.

In plus, nimeni nu vrea sa aiba parte de probleme cu conexiunea, iar prin intermediul Thinstuff totul este securizat, rapid si cat de eficient se poate. Totodata, si consumul de resurse este minim, ceea ce presupune ca pentru a avea acces la aceasta solutie e de ajuns un calculator cu sistemul de operare Windows conectat la internet. Sunt de ajuns numai cateva click-uri pentru a pune totul la punct, astfel ca alege Thinstuff si profita.

Nu sunt impuse limite cu privire la versiunile de Windows care pot fi folosite, astfel ca la acest capitol putem aminti atat de cele mai noi precum 10, cat si de cele lansate in urma cu multi ani, printre care XP sau Vista. Prin intermediul rdp client de la thinstuff ai posibilitatea de a te bucura de suport intotdeauna, indiferent de tipul de conexiune preferat. Aici putem aminti de TSX Connection Manager prin intermediul caruia iti va fi mult mai usor sa gestionezi numarul de conexiuni. Se creeaza si iconite pe desktop si in meniul de start, ceea ce ofera utilizatorilor senzatia ca folosesc propriul calculator, cand in realitate s-au conectat la unul aflat la distanta. E ca si cum se foloseste un program preinstalat pe orice calculator, fiind mai simplu ca niciodata sa lucrezi remote de acum inainte.

Nu in ultimul rand, toate problemele sunt automat, simultan cu autentificarea RDP, sistemul fiind compatibil cu mai multe posibilitati prin care sa fie criptate conexiunile, iar la acest capitol putem aminti de RDP, NLA sau TLS. Intereseaza-te de Thinstuff si vezi rapid care sunt toate celelalte avantaje de care te poti bucura atunci cand ajungi aici.