Hai la workshop pentru parinti cu life coach-ul Vasile Cristina

Life coach-ul Vasile Cristina organizeaza mai multe activitati pentru dezvoltarea personala a adultilor, atat private cat si in grupuri mai mari, printre care se regaseste si un workshop pentru parinti. Acesta este menit pentru parintii care se simt depasiti de ritmul schimbarilor care au loc la nivel global care interfereaza cu viata lor de zi cu zi. Prin intermediul doamnei Cristina veti putea gasi echilibrul in viata de familie pe care il cauta toti parintii la un moment dat datorita programelor de consiliere pentru parinti foarte bine dezvoltate de-a lungul anilor.

Cu mentiunea ca nu exista parinti perfecti sau un mod corect care primeaza asupra altor metode de a va educa copiii, trebuie sa stiti ca este absolut normal sa va simtiti adesea coplesiti, tensionati si sa ajungeti in momente in care efectiv nu stiti cum sa raspundeti la anumite comportamente ale celor mici. Consilierea parintilor de catre specialisti in domeniu vine in ajutorul vostru tocmai ca sa va faca mai intai sa intelegeti aceste reactii imprevizibile si care par sa fie imposibil de gestionat si apoi sa va indice cateva practici pe care sa le faceti in aceste momente grele.

Un curs pentru parinti sau un workshop pentru parinti este foarte recomandat in mod special cand copiii nu raspund la nicio metoda aplicata de catre dumneavoastra, iar cartile pe care le-ati consultat nu au cum sa va ajute efectiv intrucat fiecare familie in parte este diferita prin prisma faptului ca noi toti suntem diferiti si unicati in gandire si comportament, pe langa alte aspecte.

Pentru o planificare adecvata pentru consiliere pentru parinti nu ezitati sa apelati la serviciile oferite de doamna Vasile Cristina prin intermediul datelor de contact de pe site. Aici veti gasi o mare flexibilitate atat in privinta abordarii, avand optiuni precum dezvoltarea personala, un worskop pentru parinti sau consilierea copiilor si a adolescentilor, dar si in ceea ce priveste intervalul orar in care sa va intalniti.

Printr-un astfel de workshop pentru parinti, life coachul Vasile Cristina doreste sa va ajute sa ajungeti la o relatie armonioasa cu cei din jur si, in special, cu cei mici. Cu ajutorul ei veti invata cum sa deveniti parinti care stiu sa asculte, care vor intelege importanta timpului petrecut impreuna in formatia completa, care stiu sa isi indrepte atentia spre evolutia copilului lor, mai deschisi catre informatii, toate acestea pentru a dezvolta o relatie extraordinara cu copilul vostru.

Un workshop pentru parinti poate fi primul pas spre imbunatatirea tuturor relatiilor, dar si pentru dezvoltarea voastra personala si ca parinti. Vasile Cristina este persoana potrivita pentru acesta intrucat are o experienta mare in domeniu si a colaborat cu familii foarte diferite. Astfel, de acum stii unde gasesti cel mai bun workshop pentru parinti!