Gasesti cele mai ieftine gadgeturi chiar in inima capitalei

Din categoria obiectelor importante dintr-un amanet de electronice fac parte televizoarele, camerele video, laptopurile, iPad-urile. Daca te-ai gandit vreodata ce obiect sa dai cu imprumut unui amanet te poti indrepta catre laptopul pe care l-ai inlocuit cu unul de generatie mai noua, dar si la toate electronicele pe care le-ai folosit o data, de doua ori sau chiar niciodata.

Obiectele noi sau aproape noi sunt unele de top pentru amanetul de electronice. Astfel poti obtine o suma mare de bani daca obiectul este un model mai nou, se afla intr-o stare foarte buna si are in continuare toate componentele.

Daca esti una dintre persoanele care nu dispune de resurse financiare pentru a isi lua ultimul model de smart TV sau laptop sau ai nevoie de o suma de bani descopera un amanet cu electronice in centrul Bucurestiului. Aici vei gasi Amanet Prestige care iti va permite sa obtii bani fie prin a oferi cu imprumut unul sau mai multe obiecte electronice si astfel ti se vor da banii pe loc conform valorii obiectelor si cand vei restitui banii iti vei lua inapoi obiectele, fie poti sa vinzi obiecte electronice  amanetului si ti se vor oferi banii pe loc potrivit valorii acestora fara sa mai ai vreo obligatie fata de amanet si astfel pot fi persoane care pot cumpara obiectele tale si se vor putea bucura de ele .

Exista si cateva sfaturi pe care le putem urma si astfel ne putem valorifica obiectele pentru care am putea obtine banii de care avem nevoie la Amanet Prestige. Acestea sunt:

  • curatarea obiectului; este primul semn prin care putem demonstra ca obiectul a fost bine ingrijit.
  • sa ne asiguram ca obiectul functioneaza; acesta este un aspect important daca dorim ca suma de bani pe care o vom obtine sa fie una semnificativa.
  • sa stim sa ne prezentam facilitatile si avantajele obiectului
  • sa ii incarcam inainte bateria pentru ca astfel va fi facilitata analiza care se va face asupra obiectului
  • este important sa aiba toate componentele astfel ca este bine sa ii pastram pachetul original, manualele cu instructiuni, garantiile, telecomenzile si orice alte accesori au fost livrate impreuna cu produsul. Amanet Prestige va putea oferi o suma mai mare de bani daca avem toate componentele obiectului pe care dorim sa-l amanetam.
  • obiectele cautate sunt mai valoaroase. Asadar, un iPad, un MacBool te vor ajuta sa obtii mai multi bani pentru tine si nevoile tale.
  • analizeaza pretul pietii. Astfel, este bine sa stii ca produsele second-hand au preturi mai mici la amanet decat produsele noi.

La Amanet Prestige obiectul va fi evaluat conform modelului, a anului in care a aparut pe piata si a starii in care se afla.

Te asteptam la Amanet Prestige!