Fii la curent cu experientele altor mamici

O viitoare mamica pe cat este de entuziasmata, pe atat de mult este si de ingrijorata. Fiecare viitoare mama isi doreste sa fie pregatita si sa ofere propriului copil cele mai frumoase experiente. Mamicile sunt preocupate pe tot parcursul sarcinii de urmarirea acesteia indeaproape, ceea ce este foarte recomandat de catre specialisti. De asemenea, se ocupa de cumpararea produselor de care va avea nevoie dupa nastere. Se informeaza despre tipul nasterii, modul de alaptare corespunzator si despre meseria de mamica. Asadar, pe site-ul clubulbebelusilor.ro vei gasi o multitudine de informatii necesare atat pe perioada sarcinii cat si dupa nastere. De asemenea, vei descoperi informatii despre bagajul de maternitate, viata de cuplu dupa aparitia bebelusului si multe alte subiecte de interes pentru viitoarele mamici.

Experientele mamicilor conteaza

Tot pe site-ul clubulbebelusilor.ro vei descoperi experientele mamelor ce tocmai au nascut. Astfel, faptul ca vei fi informata, te va ajuta sa diminuiezi emotiile pe care le ai cu privire la nasterea bebelusului tau. De asemenea, pe Clubul Bebelusilor vei regasi informatii pentru fiecare saptamana a sarcinii, asadar, in functie de saptamana in care te afli, pot beneficia de informatii pretioase specifice fiecare saptamani de sarcina. In functie de acest aspect, vei afla despre schimbarile ce au loc in interiorul corpului tau, dar si despre evolutia bebelusului.

Afla cand trebuie facut bagajul pentru maternitate

Pentru inceput este important de precizat faptul ca bagajul trebuie sa fie pregatit inca din luna a 7-a a sarcinii. Se recomanda acest lucru, deoarece din luna a 7-a momentul sosirii bebelusului poate fi in orice moment. Astfel, din momentul in care bagajul va fi gata, vei fi mult mai relaxata, iar momentul plecarii catre spital va fi unul destul de rapid, pentru ca esti lipsita de grija impachetarii in momentul respectiv.

Afla ce trebuie sa contina bagajul pentru maternitate

De asemenea, bagajul de maternitate trebuie sa contina doar articolele strict necesare si nimic in plus. Iti recomandam sa ai in vedere atat produsele pentru bebelus cat si pentru tine, in postura de viitoare mamica. Astfel, pentru bagajul bebelusului trebuie sa ai in vedere scutecele speciale pentru nou-nascuti, paturici absorbante, crema pentru eritemul fesier, sapun si sampon recomandat bebelusilor si cateva prosoape. In cazul in care spitalul permite, poti sa adaugi in bagajul bebelusului si cateva schimburi de haine curate si calcate pentru interior. Nu uita de hainutele de exterior, necesare bebelusului pentru iesirea din spital. Este bine sa se regaseasca in bagaj si un biberon dedicat nou-nascutilor. Totodata, trebuie sa ai in vedere dotarea masinii cu un scaun special pentru bebelusi. Acest scaun este tip unul de tip scoica si ofera bebelusului siguranta pe parcursul transportului.

In ceea ce priveste bagajul mamicii, acesta trebuie sa contina: obiecte de ingrijire personala, haine de schimb, absorbante speciale necesare dupa nastere, sutien de alaptat, pompa de muls si crema de sani. Hidratarea conteaza, iar astfel sticlele cu apa nu trebuie sa lipseasca din bagajul mamicii, iar in ceea ce priveste gustarile, sunt de preferat cele reci si proaspete.

Pe site-ul clubulbebelusilor.ro vei descoperi cele mai mari curiozitati ale mamicilor, aceseaza-l chiar acum si alege sa fii o mama informata!