Despre beneficiul recompenselor pentru pisici în dezvoltarea și creșterea lor

Animalele de companie sunt cel mai bun însoțitor al omului, iar acest lucru nu se întâmplă de astăzi, pentru că acesta este adevărul de secole în prezent. Un iubitor de animale de companie se asigură întotdeauna că acesta primește doar hrană și îngrijire bună, care pot ajuta la creșterea și dezvoltare corespunzătoare. O alimentație echilibrată este esențială pentru toate animalele de companie, inclusiv pentru pisici. Alături de mesele de bază, li se pot oferi recompense. Prin urmare, puteți cumpăra recompense pentru pisici de la orice magazin Pawsmag sau puteți găsi produse sănătoase pentru animale de companie online la prețuri avantajoase tot pe același site, www.pawsmag.ro.

Identificarea unui aliment pe care pisicile îl consideră delicios poate fi o provocare, deoarece pisicile sunt adesea capricioase în a încerca alimente noi. Ideal este să discutați întotdeauna cu medicul veterinar, mai întâi, despre alimentele care pot fi nesigure pentru pisica dumneavoastră, mai ales dacă aceasta are o afecțiune medicală sau este supraponderală. Recompensele pentru pisici pot include cremă de brânză cu conținut scăzut de grăsimi, smântână cu conținut scăzut de grăsimi, preparate din carne, precum pui sau curcan fiert sau conservat, mâncare pentru pui sau carne de vită, conserve de ton și mâncăruri produse comercial pentru pisici, cum ar fi somonul deshidratat.

Identificați hrana care îi place pisicii, oferindu-l mai întâi în situații care nu sunt amenințătoare, cum ar fi în jurul orelor de masă sau a orelor de joacă sau când mângâiați pisica și acordându-i atenție. Fiți conștienți de faptul că atunci când un animal refuză un aliment care îi place anterior, acest lucru vă spune că animalul de companie este incomod în această situație.

În cele din urmă, amintiți-vă că dacă supraalimentați frecvent pisica, acest lucru poate contribui la dezvoltarea unor forme de obezitate. Așadar, dacă animalul de companie este predispus la obezitate, reduceți pur și simplu cantitatea din dieta lui obișnuită pe care o primește zilnic ori de câte ori doriți să îi oferiți o recompensă pentru pisici.

Prin urmare, dacă doriți să vă încurajați pisica să se dezvolte și să aibă un comportament cât mai plăcut în relație cu ceilalți membri ai familiei și nu numai, puteți să vă folosiți de aceste recompense pentru pisici pentru a le motiva în acest sens. Pe site-ul nostru chiar găsiți tot ceea ce înseamnă recompense pentru pisici la un preț foarte avantajos. Comandați acum recompense pentru pisici, dar și pentru căței, și puteți beneficia chiar de reduceri în anumite perioade.

Pawsmag este magazinul preferat al tuturor stăpânilor de animale de companie. Alegeți cu încredere produsele noastre și fă-ți prietenul blănos fericit!