Descopera containerele de paza 4BOX

4BOX este un producator de containere de numeroase modele, printre care se regasesc si cele de paza. Containerele de paza produse de specialistii 4BOX sunt potrivite pentru intreprinderi, institutii si diferite companii. Acestea pot fi folosite pentru adapostirea personalului de paza, poat tine locul si unei cabine de bilete, de verificare a documentelor sau orice alte intrebuintari pe care le consideri potrivite pentru tine sau afacerea ta. Este important de precizat faptul ca aceste containere paza sunt potrivite si in perioadele in care conditiile meteo sunt nefavorabile, iar astfel acestea pot fi utilizate cu succes in orice perioada din an, indiferent de sezon.

Containere Pază -

Alege containerul in functie de dimensiunea dorita

4BOX iti ofera posibilitatea sa-ti alegi containerele de paza in functie de dimensiunile necesare, asadar, acestea sunt disponibile a fi realizate in trei dimensiuni. Prima varianta este containerul de paza de dimensiuni reduse, ce are o suprafata de 1,5×1,5×2,4m, acesta este dotat cu ferestre de tip termopan pe toate lateralele, dispune de instalatie electrica completa si ofera posibilitate de incalzire in sezonul rece. Cea de-a doua varianta este containerul de paza de dimensiuni medii, ce are o suprafata de 1,5×2,43×2,4m, dispune de geamuri pe toate lateralele, dispune de instalatie electrica completa, ofera posibilitatea montarii unui aparat de aer conditionat, ce asigura racirea de timp de vara si incalzirea pe timp de iarna. Cea de-a treia varianta este reprezentata de containerele de dimensiuni mai mari, fie de 3,5 sau 6m lungime, iar acestea au posibilitatea de a fi compartimentate si create la comanda cu dotari specifice.

Beneficiaza de un raport calitate-pret excelent!

Acceseaza chiar acum site-ul 4box.ro si descopera faptul ca 4BOX practica avantajoase pentru containerele de paza pe care ti le pune la dispozitie. De asemenea, este important de mentionat faptul ca 4BOX realizeaza containerele la cele mai inalte standarde de calitate. Asadar, alege sa beneficiezi de un raport calitate-pret avantajos si opteaza pentru achizitionarea containelelor de paza potrivite. Mai mult decat atat, 4BOX iti ofera posibilitatea de a solicita o oferta personalizata pentru containerele pe care doresti sa le achizitionezi, asadar, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi sectiunea „cere oferta acum”, din partea dreapta sus a site-ului 4box.ro, iar in cel mai scurt timp oferta solicitata iti va fi transmisa.

Consultanta tehnica specializata

Reprezentantii 4BOX iti sunt alaturi si iti ofera consultanta tehnica specializata. De asemenea, in cazul in care ai intrebari suplimentare cu privire la modelul de container asupra caruia te-ai hotarat, reprezentantii iti vor oferi toate informatii de care ai nevoie. Asadar, alege sa colaborezi cu o companie producatoare de containere de inalta calitate, la preturi accesibile ce iti livreaza comanda in cel mai scurt timp. Alege profesionalismul, opteaza pentru containere paza de la 4BOX si cu siguranta vei fi pe deplin multumit!