De unde sa cumparam produsele bio si naturiste?

A alege sa cumperi produse bio sau naturiste este primul pas spre o viata mai sanatoasa si un mod de a trai mai eco-friendly. Produsele naturiste si bio sunt usor de gasit si in online, si in offline, nu au preturi foarte mari in comparatie cu cele clasice, dar calitatile lor si proprietatile oferite sunt net superioare. Daca vrem sa cumparam produse naturiste si bio o putem face de pe site-urile unor particulari care au mici afaceri sau dintr-un magazin online cu experienta. Care ar fi cea mai buna decizie. Site-urile simple ale particularilor vand diverse produse, dar nu gasim toata gama si toate categoriile populare, calitatea lor nu poate fi verificata de fiecare data, produsele dorite pot sa nu fie pe stoc la un moment dat.

Consilierea este aproape absenta de multe ori, nu e de specialitate, afacerile proprii sunt de multe ori administrate de o persoana sau doua care se ocupa de toate. Livrarile si retururile s-ar putea sa nu fie asa de avantajoase pentru clienti, la fel si produsele in sine. De cealalta parte magazinele online cu produse bio si naturiste, cum e si www.paradisulverde.com, au o gama vasta de produse bio, peste 4.000 in cazul magazinului amintit, exista un certificat ecologic actualizat in permanenta, experienta echipei de specialisti care se ocupa de site este mare, peste 20 de ani cum se intampla la www.paradisulverde.com. Se pot comanda rapid orice produse din categoriile alimente, remedii naturiste, cosmetice sau  mama si copilul. Se gasesc rapid si accesorii, articole pentru curatenie casa, relaxare, dar si alimente fara lactoza, gluten, sare, pentru diabetici, RAW, pentru sportivi, alimente vegane, legume, leguminoase. Si cautarea dupa afectiuni e permisa si simplificata pe acelasi site. Electrocasnicele si aparatele de bucatarie, cartile si cd-urile completeaza oferta completa a magazinului Paradisul Verde.

Paradisul Verde are un atu important fata de site-urile afacerii proprii, are consilieri specialisti care au cunostinte de nutritie si pot da cele mai bune sfaturi atunci cand se doreste achizitia unui produs de pe site. In permanenta stocurile sunt refacute, oricand gasim ce avem nevoie, verificarea stocurile online e simpla, dintr-un click stii ce se afla pe stoc. Cele mai importante branduri sunt disponibile pe site-ul magazinului online cu produse bio, reducerile sunt consistente si permanente la produse selectate, la fel si recomandarile si produsele noi incluse in ofertele online.

Calitatea superioara a produselor 100% naturale este certificata, se poate oferi si certificat de garantie la anumite categorii de produse de pe site, returul e permis si e rapid, in 14 zile. Tot ce tine de site-ul magazinelor online e profesionist, inclusiv paginile de produs, cu fotografii relevante cu o rezolutie buna si optiunea de zoom pentru observarea detaliilor importante pentru clienti. Aceste detalii sunt completate de sectiunea cu review-uri si de descrierile detaliate si usor de inteles, in termeni simpli. Livrarile nu dureaza mai mult de 72 de ore, sunt gratuite in toata tara, pentru colete sub 6kg si tot gratuite indiferent de greutate in Brasov. Pentru simplificarea platilor Paradisul Verde permite plata ramburs, cu cardul, prin PlatiOnline.ro, prin transfer bancar la cerere.