Daca ai nevoie de operatiuni de cadastru iata cine te poate ajuta

In contextul in care domeniul constructiilor se afla in plina dezvoltare, nu este de mirare daca observam in capitala noi constructii la tot pasul. Cresterea cererii pentru locuinte noi, centre comerciale si cladiri de birouri a dus si la cresterea cererii pentru alte servicii strans legate. Astfel, o firma de cadastru in Bucuresti care te poate ajuta in nenumarate contexte este EuroSurvey Bucuresti.

Inainte de toate, oricine ar trebui sa stie ce inseamna cadastru, astfel ca acesta presupune identificarea, masurarea, descrierea si masurarea unui imobil de orice tip, apartamente, case, terenuri, in documentele cadastrale si pot fi reprezentate pe harti si planuri. Toate informatiile sunt incluse in Cartea Funciara care poate fi vazuta o baza de date ce cuprinde toate imobilele de pe teritoriul unei tari. Cele doua sunt strans legate intre ele, iar o firma de cadastru in Bucuresti pe care poti sa te bazezi este Eurosurvey. Acestia te ajuta intr-o multime de contexte, incepand de la prima inregistrare in sistemul integrat de cadastru, dar si la apartamentarea constructiilor.

Mai mult, te ajuta cu actualizarea a diferite documente, cu cea a limitelor de proprietate, a suprafetei unui imobil, releveelor interioare, a categoriei de folosinta, dar si cu inscrierea noilor constructiilor. Ai nevoie de sistarea Cartilor Funciare colective? Poate dezmembrari sau sa obtii diferite avize printre care PUZ, DTAC, PUD sau PUG? Nicio problema, EuroSurvey te ajuta cu tot ce trebuie astfel incat sa obtii toate documentele in cel mai scurt timp. Serviciile acestora mai sunt utile si la pregatirea pentru un proiect imobiliar, dar si in cazul in care documentatia cadastrala fie nu mai este la curent cu legislatia in vigoare, fie nu este inscrisa, din diferite motive, in Cartea Funciara.

Mai mult, poti solicita ajutorul echipei si in cazul in care exista suprapunere cu cel putin un vecin, dar si atunci cand se doreste ipotecarea sau instrainarea unui imobil, indiferent ca vorbim de apartament, casa sau teren. Orice constructie noua trebuie inscrisa in Cartea Funciara, iar institutiile financiare pot solicita relevee interioare pentru acordarea creditelor, in cazul in care acestea acestea nu au fost efectuate deja, iar o firma de cadastru in Bucuresti pe care sa te bazezi nu gasesti la tot pasul.

Costurile sunt foarte mici la Eurosurvey, ceea ce presupune ca nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a-si permite sa apeleze la cei mai buni oameni din capitala care se ocupa de cadastru. Mai mult, echipa pe care o intalnesti aici dispune de o experienta vasta, ceea ce este important in conditiile in care acesta este un domeniu in care chiar nu este loc de gresala si toata lumea are numai de castigat.