Cum sa alegi vinul potrivit pentru orice ocazie

Atunci cand esti invitat la o petrecere si te gandesti cum sa faci sa alegi vinul cel mai potrivit pentru a-l face cadou gazdelor, iti recomandam sa comanzi online vinuri de la Budureasca. Pentru a-ti face decizia cat mai usoara, iti prezentam cateva game de vinuri create de Crama Budureasca.

Vinurile din gama Premium de la Budureasca au fost concepute special pentru cei care apreciaza vinurile de calitate. Aceasta gama de vinuri este destinata sectorului HoReCa, majoritatea vinurilor fiind vinificate in sec. Dovada incontestabila care atesta calitatea acestor vinuri este colectia impresionanta de medalii obtinute la competitiile nationale si internationale.

O alta gama de vinuri produsa de Budureasca este Origini, o gama de vinuri exclusiviste, alcatuita dintr-o selectie a varfurilor de calitate din fiecare an de recolta. Vinurile din aceasta gama sunt maturate in baricuri de stejar ce provin din diferite zone ale lumii, pentru o diversitate de arome.

Vinurile din gama Organic de la Budureasca sunt produse in serie limitata, prin procese certificate ecologic. Pentru a crea aceasta gama de vinuri organice, cele 4 elemente naturale: apa, aer, pamant si soare, nu au fost alterate in niciun fel. Vinurile Organic de la Budureasca sunt produse in totalitate fara ajutorul pesticidelor, fertilizatorilor sau a altor substante chimice, folosite in general in procesul de vinificatie.

Gama de vinuri Noble ocupa un loc special in portofoliul Cramei Budureasca, deoarece reuneste doar cupaje. Noble 5 este un vin special, “copilul de suflet” al oenologului Cramei Budureasca, Stephen Donnelly. Noble 5 este primul cupaj din aceasta gama si a fost creat din 5 soiuri nobile de struguri negri: Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Shiraz si Feteasca Neagra.

Prima Stilla este gama de vin spumant de la Crama Budureasca si este destinata petrecerilor si ocaziilor speciale. Vinul este obtinut din struguri nobili de Chardonnay si Pinot Noir. Prima Stilla se remarca prin aromele florale si lemnoase, alaturi de gustul floral, cu accente de citrice proaspete. Vei fi cu siguranta placut surprins de acest spumant echilibrat, al carui perlaj fin poate persista pana la 4 ore.

Vinurile din colectia Vine in Flames sunt destinate exportului. Colectia contine vinuri seci, partial maturate la baric pentru a dezvolta complexitate si învechite la sticla cel putin 3 luni inainte de lansarea pe piata. 

Gama Magnum se distinge prin ambalajul generos, in sticle de 1.5 l, care ofera clientilor posibilitatea de a cumpara vin in cantitati mai mari, pastrand beneficiile îmbutelierii la sticlă.

Gama Magnum reuneste 2 sortimente, Rose demisec si Feteasca Neagra sec. Fiecare sticla din aceasta gama este ambalata special, astfel incat poate fi alegerea perfecta pentru petreceri, aniversari sau alte ocazii speciale. Daca iti doresti sa-ti surpinzi placut prietenii sau familia, poti comanda online vinuri de la Budureasca.

Gama de vinuri Bristena se adreseaza in mod special femeilor, fiind formata din vinuri demidulci cu arome florale si fructate intense. 

Gama Exuberant contine vinuri demiseci, tinere si proaspete. Aceste vinuri sunt echilibrate si reprezinta alegerea ideala pentru evenimentele si ocaziile speciale din viata ta.

Vinurile din gama Clasic sunt tinere, proaspete, demiseci si cu caracteristici deosebite. Sortimentele din aceasta gama sunt accesibile ca pret si se preteaza atat pentru consumul curent, cat si pentru evenimentele speciale.