Creionează-ți evenimentul la care ai visat într-un decor minunat!

Fie că sunteți femeie sa bărbat, fiecare dintre dumneavoastră a visat măcar o singură dată în viață până acum la momentul în care vă veți căsători. Dincolo de emoțiile resimțite în momentul în care el o cere pe ea în căsătorie, dincolo de pregătirile pentru fericitul eveniment, un aspect care are tendința de a crea mici stări de stres este legat de locația și localul în care va avea loc evenimentul. Astfel, cei doi încep să se gândească cum anume vor proceda pentru a-i mulțumi pe toți invitații, pentru a alege un restaurant de nuntă care să se afle în apropiere, fără a-i obosi prea mult pe drum pe cei care vor onora invitațiile.

Altfel spus, vă doriți tot ceea ce este mai bun pentru evenimentul dumneavoastră. În atare condiții, avem deja o propunere ce are rolul de a vă liniști în ceea ce privește pregătirile de nuntă și alegerea corectă a unui local, iar sugestia noastră este ballroom-events din Ploiești, Events Garden by Nabucco. Astfel, dacă doriți să vă organizați frumosul eveniment în Ploiești sau cât mai aproape de București, într-un decor mirific, cu meniuri delicioase pentru invitați și cu o servire impecabilă, la Events Garden by Nabucco găsiți exact ceea ce ați visat.

Știm că nu este chiar atât de ușor să depășiți emoțiile pregătirilor pentru nuntă, însă totul se poate simplifica atunci când apelați la o firmă de încredere, cu o experiență vastă în domeniul ospitalității. Concret, Events Garden by Nabucco, salon de evenimente în Ploiești, este locul în care visul de a avea o nuntă de poveste devine realitate.

Mai mult decât, începând de anul acesta avem în plan să ne extindem, iar dacă până acum localul nostru oferea două săli pentru evenimente, în 2022 venim cu noutăți în acest sens, iar asta pentru că în afară de cele două săli deja existente, mai venim cu încă trei, care vor putea găzdui un număr cât mai mare de persoane.

În plus, pentru mirii care au invitați veniți de departe, vestea bună pe care v-o dăm este că începând cu luna mai a acestui an, 2022, vom deschide pentru prima dată un hotel cu 18 camere pentru cei care doresc să rămână peste noapte la noi.

Așadar, merită să luați în considerare localul nostru din zona București-Ploiești datorită faptului că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi o experiență de neuitat, mai ales atunci când vorbim despre un eveniment cu o mare încărcătură emoțională, așa cum este propria nuntă.

Programează-te din timp și rezervă data pe care ți-o dorești, iar dacă este liberă, ai scăpat de orice emoții și de stres, pentru că de restul ne ocupăm noi!