Ceasurile inteligente nu sunt scumpe

Ceasurile inteligente chiar nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi, motiv pentru care daca iti doresti si tu unul trebuie sa stii ca iUni e locul ideal in acest sens. Oricand poti cumpara un smartwatch ieftin care sa dispuna de toate functiile utile menite sa iti faca viata mult mai usoara. Le poti purta intr-o multime de conditii, iar cum gama e diversificata, chiar ai si unde sa alegi.

Diferite functii care te ajuta

In plus, aceste dispozitive aduc o multime de functii care se dovedesc a fi utile in viata de zi cu zi. Agenda, jurnal apeluri, monitorizarea somnului, alarma, calendar, meteo, camera foto, player muzical, functie antifurt si multe altele destinate iubitorilor de sport, toate te asteapta la numai cateva atingeri distanta atunci cand detii un ceas inteligent.

Nenumarate variante

Sunt disponibile o multime de produse, iar pe toate le vei putea descoperi in decurs de cateva minute pentru ca iUni e un magazin online bine pus la punct. Ai la dispozitie mai multe criterii dupa care sa alegi produsele, astfel incat vei sti ca ajungi imediat direct la cele care iti plac cel mai mult.

Ideal pentru cadou

Daca se apropie cu pasi repezi ziua unei persoane dragi si esti in pana de idei, nu ai de ce sa iti faci griji intrucat oricand poti sa alegi un smartwatch cu care, mai mult ca sigur, nu vei da gres, iar pe acesta il vei gasi la iUni.

Monitorizarea somnului

Functia de monitorizare a somnului este una cu adevarat importanta pentru ca fiecare dintre noi ne dorim sa ne odihnim in cele mai bune conditii. Asadar, in timp vor fi aduse sugestii care sa te ajute mult in acest sens.

Bateria tine mult

Poti sa vezi detaliile cu privire la baterie care, de cele mai multe ori, asigura o autonomie de minim 3, 4 zile, capacitatea fiind, in medie, de 400 mAh. Totusi, autonomia variaza in functie de gradul de intensitate cu care sunt folosite dispozitivele, iar pentru o incarcare completa pot fi de ajuns chiar si numai doua ore.

Preturi mici

Cu alte cuvinte, la iUni poti alege unul de care chiar ai nevoie intrucat gama e foarte variata, pentru toate preferintele. Fie comanzi online, fie ai ocazia de a merge in showroom si de a testa toate dispozitivele pentru a fi mai usor sa il alegi pe cel mai bun. Indiferent de varianta pe care o preferi intotdeauna te bucuri de cele mai bune produse menite sa iti faca viata mult mai usoara. Alege un smartwatch ieftin care este bine venit si care te ajuta sa fii mereu conectat cu cei din jurul tau.