Cat de des trebuie sa mergem la medic

Reumatologia este acea specialitate a medicinei care se concentreaza pe identificarea, diagnosticarea si tratarea celor afectati de diferite probleme non chirurgicale ale aparatului locomotor. Cu alte cuvinte, sunt vizate o multime de afectiuni, astfel ca este esential sa ne asiguram sanatatea si sa mergem la medic chiar si la cele mai mici semne, fie preventiv, inainte ca problemele sa evolueze si sa devina mai dificil de tratat. Totodata, periodic trebuie sa apelam la investigatii la reumatologie, iar pentru a avea parte de cele mai bune servicii, Doctor Acasa sunt cei mai recomandati.

Diferite afectiuni tratate

Aici sunt mai multe posibilitati, insa printre cele mai comune se numara guta, artroza, fie fibromialgia, periatrita, epicondilita, boala Lyme, artitra, osteoporoza, polimiozita etc. Fiecare dintre acestea se gasesc sub mai multe forme si este esential sa fie identificate, verificate si tratate in cel mai scurt timp, inainte de a se agrava.

Teste

Printre testele efectuate de catre specialisti se numara analizele biochimice, cele imunologice, electromiograma, biopsii, masurarea densitatii osoase, ecografie si nu numai, fiecare dintre acestea avand un rol important in functie de tipul de tratament urmat si de afectiunea suspectata. Asadar, toti cei care apeleaza la Doctor Acasa vor avea posibilitatea de a urma aceste teste, alaturi de multe altele, totul fiind foarte simplu si eficient.

Mai comod

Totodata, cine alege investigatii la reumatologie de la Doctor Acasa se va bucura de mai mult confort, intrucat multe dintre proceduri pot fi efectuate de catre medici direct la domiciliul pacientilor, fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa iasa din propria zona de confort. De asemenea, pe aceasta cale se economiseste foarte mult timp, nu mai e nevoie de asteptarea la cozile interminabile din fata cabinetelor si se evita si toata birocratia sistemului medical romanesc, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.