Broderia la comandă – strategie orientată către client

Broderiile se bucură în ultimii ani de o popularitate în ascensiune în ceea ce privește metodele de înfrumusețare sau personalizare a a materialelor textile și a obiectelor promoționale. Încă de sute de ani, broderia a fost considerată o metodă prin care orice obiect textil putea căpăta o nouă viață prin decorarea iscusită cu ornamente în relief, prin mânuirea acului și a aței colorate. În plus, cei nobili apelau la astfel de artificii pentru a putea avea un element distinctiv pe obiectele personale, în așa fel încât să se evite confuziile și încurcăturile. Astăzi, lucrurile nu stau cu mult mai diferit, doar s-au lărgit orizonturile, clienții având posibilitatea să aleagă între mai multe tehnici și, mai mult decât atât, să își realizeze propria grafică în ceea ce privește modelul ce urmează a fi brodat.

Orice idee ai avea, aceasta se poate materializa cu ajutorul broderiei la comandă

Dată fiind evoluția tehnologică de care a beneficiat această îndeletnicire tradițională, broderia poate fi realizată în prezent și computerizat, creând astfel posibilitatea de a dezvolta produse identice până la ultimul detaliu, aspect ce era aproape imposibil de realizat prin intermediul broderiei manuale. Mai mult, fiind implementată și opțiunea de broderie la comandă, clienții pot acum să solicite orice model consideră ei că ar fi potrivit cu brandul lor personal sau comercial. Astfel că, la Brodara, pentru a putea onora comenzile mult mai rapid, dar rezultatele să și coincidă în totalitate cu expectanțele clientului, acesta poate opta pentru varianta de a-și realiza pe cont propriu grafica broderiei ce urmează a fi realizată pe obiectul dorit. În acest fel poate avea control deplin asupra modelului, a dimensiunilor, a localizării pe produs, dar și a culorilor utilizate. În plus, la scurt timp după transmiterea acesteia, clientului îi va fi oferită o mostră digitală sau în format fizic, pentru a putea analiza și semnala eventualele nereguli; noi reușind astfel să le rezolvăm în timp util.

Această implementare a dus la sudarea relației dintre noi și clienții noștri, dându-le oportunitatea de a se implica activ într-un proces atât de important în construirea identității lor de brand.

Costuri minimale pentru procedee excepționale

Prețul pe care clientul trebuie să îl plătească pentru un astfel de serviciu personalizat se stabilește la fel de transparent și îl implică pe deplin. Astfel că, acesta oscilează în funcție de mai multe variabile, cea care deține cea mai mare pondere în stabilirea costurilor finale, fiind numărul de bucăți solicitat, care cu cât este mai mare, cu atât presupune mai multe avantaje. Mai apoi, la fel de importantă este și complexitatea modelului și cantitatea de resurse necesare în realizarea lui. Astfel că, acesta se calculează în momentul în care se realizează solicitarea fiecărei comenzi, pentru a da posibilitatea ulterioarelor ajustări sau negocieri.