Azile pentru bătrâni cu cele mai bune condiții de trai

La Sky Angel nu vei regăsi doar un cămin pentru bătrâni, ci și un loc ideal pentru a avea parte de liniște, de prieteni și un stil de viață așa cum ar trebui să fie la bătrânețe. La noi vei avea parte de cele mai bune îngrijiri, dar și de condiții de trai superioare. De asemenea, dispunem de nenumărate servicii de care poți beneficia, iar dotările complexului nostru se dovedesc a fi foarte avantajoase, conturând o atmosferă plăcută. Echipa Sky Angel este alături de toate persoanele în vârstă care doresc să petreacă un timp limitat sau definitiv în cadrul căminului. Totodată, pentru a afla mai multe detalii legate de ceea ce putem oferi poți accesa site-ul nostru direct, fără prea mult efort, iar pentru a regăsi azile de bătrâni prețuri, ne poți contacta oricând.

Ofertă variată de servicii

Ne dorim să asigurăm cele mai bune condiții de trai pentru persoanele vârstnice, astfel încât să își petreacă timpul într-un mediu liniștit și într-o atmosferă prietenoasă. În vederea îndeplinirii acestor obiective, dispunem de diverse servicii, precum cele de îngrijire corespunzătoare și de asistență medicală non stop, servicii de cosmetică disponibile la cerere sau servicii de curățenie și întreținere a spațiului locuit. Pe lângă toate acestea, oferim o supraveghere atentă a persoanelor care urmează tratament și dispunem de mese principale asigurate, respectiv mic dejun, prânz și cină. Planificarea activităților nu trebuie să lipsească, astfel încât organizăm diverse activități zilnice, evenimente speciale, dar și excursii.

Pachete și prețuri

Prețurile pe care le-am pregătit sunt mai mult decât avantajoase, astfel că nu ezita să ne contactezi direct prin telefon sau prin mesaj pe pagina de contact pentru a afla mai multe detalii. De asemenea, printre pachetele pe care le oferim putem aduce în vedere pachetul standard cu medic generalist, asistență non stop, mese principale și gustări, dar și televizor, respectiv internet. Un alt pachet de care poți beneficia este cel special pentru familii de două persoane, care include cazare în garsoniere de lux, cu toaletă separată.

Dotările complexului

Dotările căminului de bătrâni sunt foarte importante pentru a avea parte de un confort maxim, astfel că dispunem de o clădire cu parter și patru etaje, dar și de un spațiu întins pentru plimbări. Totodată, camerele sunt complet mobilate și dotate cu internet, televizor și telefon, întrucât să nu îți lipsească nimic. Dispunem și de un lac pentru pescuit cu acces gratuit, bibliotecă cu peste 1500 de volume, grădină și livadă cu fructele și legumele proprii și nu numai.

Ai încredere în profesioniști

Echipa Sky Angel este formată doar din oameni profesioniști, care acordă îngrijirile corespunzătoare, fiind dedicați și implicați în înțelegerea nevoilor persoanelor în vârstă și în oferirea de sprijin de fiecare dată. Te așteptăm să beneficiezi de toate acestea doar la noi.