Am renuntat la parchet pentru linoleum

Adesea asemanat cu linoleumul, PVC-ul reprezinta o alternativa pe care merita sa o iei in calcul atunci cand esti in cautarea unei solutii practice si eficente pentru pardoseala. Vezi oferta disponibila la DHN si pune la punct proiectul pe care l-ai inceput, astfel incat sa ajungi la rezultatele mult dorite. Avantajele sunt multiple, incepand de la faptul ca are o istorie lunga, de aproape jumatate de secol in care a fost folosit cu succes in nenumarate conditii. Raportul calitate – pret este unul care merita luat in calcul in toate situatiile, mai ales pentru ca oricine va tinde sa se orienteze catre un buget minim.

Preturi corecte

Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar acestea se calculeaza in functie de fiecare proiect in parte, fiind oferite diferite solutii, care includ mai multe intervale. Rareori se alege cea mai accesibila varianta din punct de vedere financiar intrucat pentru un buget usor mai mare calitatea de care se beneficiaza este net superioara.

Solutii de personalizare

Totodata, clientii au acces la o gama foarte variata de modele din care pot alege, iar avantajul important e reprezentat de faptul ca aceste placi sunt imprimate total si nu doar la suprafata, ceea ce presupune ca aspectul se va pastra pentru mai mult timp, fara sa se uzeze si sa arate mai inestetic.

Durata de viata

Mai mult, durata de viata este satisfacatoare, iar cine va alege linoleum PVC nu va avea griji chiar si mai bine de trei decenii, iar in mediile in care traficul este mediu, adica in locuinte, durabilitatea creste si mai mult.

Usor de aplicat

Nu trebuie omis nici faptul ca acest tip de pardoseala se aplica cu usurinta, iar intregul proces presupune ca placile sa se lipeasca prin intermediul unui adeziv special. Asadar, placile sunt standard, motiv pentru care acestea nu trebuie sa fie taiate pentru a se adapta la fiecare mediu, insa este important ca procedura sa fie efectuata de catre specialisti pentru a nu exista riscul de aparitie al bulelor de aer inestetice.

Impactul asupra mediului

Spre deosebire de linoleum, PVC-ul nu este la fel de prietenos intrucat materialele folosite nu sunt reciclabile, insa prin lunga sa durata de viata, spre deosebire de alternative, aceasta reprezinta o solutie care merita luata in calcul in orice conditie.

Pentru diverse medii

De asemenea, PVC-ul poate capata diferite forme si aspecte, ceea ce il face viabil pentru mai multe medii, incepand de la cel rezidential, la cel comercial si pana la cel industrial. Cu alte cuvinte, cine este in cautarea unei solutii practice si eficiente pentru pardoseala, nu va da gres daca alege linoleum PVC asa ca apeleaza acum la DHN pentru a vedea care sunt preturile propuse si solutiile oferite.