Am pregatit un club in care toate mamicile pot impartasi experiente

Pentru noile mamici, unul dintre cele mai puternice si importante instincte pe care le resimt odata cu nasterea bebelusului lor tine in mod firesc de asigurarea hranei pentru acesta. Desi la nivel constient, femeia nu are control asupra momentului productiei, sau a cantitatii, acest obicei prin intermediul caruia se formeaza o conexiune unica intre mama si copil, este ghidat atat de instinct la nivel subcontinent, cat si de hormonii responsabili cu inceperea lactatiei. Acestea fiind spuse, odata ce acomodarea s-a produs, putem intalni situatii in care laptele matern este insuficient pentru a sustine curba de crestere fiziologica, sau ajunge sa nu mai fie produs inainte de intervalul preferat de 6 luni. In acest context, avantajele formulelor special concepute pentru bebelusi sunt incontestabile, acestea reprezentand o alternativa satisfacatoare, tolerata cu usurinta de bebelusi. In ceea ce priveste modul in care alaptarea este integrata in noua rutina a mamei si a micutului, Clubul Bebelusilor va pune la dispozitie o gama larga de materiale care sa va raspunda la toate intrebarile.

Alaptarea versus formula de lapte praf

Avand in vedere faptul ca alaptarea ramane o alegere personala iar cele mai noi formule de lapte praf le ofera mamicilor contemporane o mai mare libertate de miscare, modul in care aleg sa isi hraneasca micutul trebuie sa reflecte in intregime alegerea lor, fara frica de a fi marginalizate pentru aceasta alegere. In acest context, in timp ce alaptarea la san aduce cu sine si experienta apropierii de copil la un nivel mai profund, nuntrientii pot fi asigurati fara probleme si de formulele de lapte praf, concepute in mod special pentru fiecare grupa de varsta. Mai mult decat atat, aparitia unor variante pentru cei ce sufera de diverse tipuri de intolerante a dus la randul sau la obtinerea unei curbe de crestere stabile, inclusiv la bebelusii cu probleme de sanatate, care pana nu demult se confruntau cu dificultati in adaptare.

Despre intarcare si ce presupune ea

In ceea ce priveste momentul ales de mama pentru a incepe acest proces, el trebuie sa fie stabilit in functie de starea micutului, in asa fel incat sa nu coincida cu vreo perioada dificila, in care este bolnav, sau se afla intr-o etapa de crestere accelerata. Odata demarata, intarcarea se poate concentra in prima faza pe mesele din timpul noptii, acestea fiind si primele care ar trebui inlocuite. Odata ce trezirile nocturne devin tot mai rare, inlocuirea cate unei mese din timpul zilei trebuie facuta de asemenea gradual, pe parcursul a cateva luni, ajungandu-se chiar pana la un an fara probleme. Daca si dumnevoastra sunteti interesata de mai multe variante despre modul in care alaptarea poate fi facuta fara dificultati, nu ezitati sa accesati pagina Clubul Bebelusilor, cu ajutorul careia puteti cunoaste cele mai bune metode.