Am gasit de unde sa imi cumpar masina noua

Daca esti in cautarea viitoarei tale masini, intra si comanda direct de la autocobalcescu.ro, unde vei gasi cele mai noi versiuni ale multitudinii de modele propuse spre vanzare aici. Poti alege dintre branduri precum Renault, Dacia, Nissan, BMW si Mini. Un factor esential care ar trebui sa te convinga sa apelezi la serviciile oferite de echipa Auto Cobalcescu este credibilitatea acestora pe care o detin datorita numeroaselor tranzactii efectuate cu profesionalism, clientii fiind foarte multumiti de intreaga experienta.

Poti intra pe site pentru a vedea toate modelele, preturile de la care pornesc si dotarile si pentru a cere o oferta pe care o vei primi in cel mai scurt timp pe adresa de e-mail. Astfel, poti analiza in liniste, din confortul casei tale toate optiunile si sa pui in balanta avantaje si dezavantaje. Apoi, pentru a lua o decizie informata si potrivita pentru tine poti sa contactezi consultantii pornoa.tube/tags/ atat prin email sau telefonic, dar si facand o vizita showroomului din Bucuresti. Ei vor fi dornici sa iti ofere un raspuns la fiecare intrebare pe care le-o adresezi.

Daca alegi sa vii direct in showroom, pe langa faptul ca vei purta o discutie mai ampla cu angajatii de aici, vei avea sansa sa vezi fiecare model care bifeaza fiecare preferinta a ta si sa te urci in ele. Desigur, poti solicita si un test drive daca esti indecis si vrei sa vezi efectiv cum te simti la bordul masinii conducand-o.

La Auto Cobalcescu exista si un stoc de masini rulate care au fost atent alese pentru a fi comercializate aici. Asadar, desi niciodata nu poti fi sigur pe deplin de starea unei masini second hand, echipa de aici incearca din rasputeri sa verifice chilometrii reali, sa nu fi avut accidente sau sa nu aiba defectiuni. Totusi, in cazul unei masini rulate nu exista o garantie ca aceasta nu se va defecta in viitorul apropiat dupa achizitia acesteia. Totul depinde de cat de uzata a fost, pe ce drumuri a circulat si de cine a fost condusa. Prin urmare, achizitia unei masini noi se dovedeste a fi cea mai rentabila alegere in detrimentul celor uzate.

Chiar daca pretul de achizitie a automobilelor noi este intotdeauna mai mare decat cel al celor uzate, in urmatorii ani vei avea mai mult de investit in cazul celor rulate. De ce? In primul caz te bucuri de garantie pentru 3 sau 4 ani, astfel ca majoritatea reparatiilor vor fi gratuite. In al doilea caz nu mai exista garantie si au sansa mai mare de a se defecta si necesita cheltuieli mai mari.

Nu ezita si comanda direct de la autocobalcescu.ro pentru a te bucura de masini de calitate si servicii de consultanta oferite cu profesionalism de catre o echipa de experti in domeniu.