Am desenat un trandafir

Am incercat sa crosetez, asa, ca activitate manuala, dar trebuie sa recunosc ca nu prea inteleg indicatiile din cartile cu specific. Asa ca, profitand ca cocuta merge la cursuri de pictura (nu ma intrebati cum stau langa ea sa-i dictez ce trebuie sa faca), si de faptul ca recent i-am cumparat creioane colorate de 14 lei setul (mina moale, alea-alea), si de faptul ca am vazut pe o pagina de Facebook (Creative Ideas) un trandafir fain desenat, m-am apucat si eu sa desenez.
Va arat imediat ce am realizat, nu inainte sa va spun ca in liceu am fost la un curs de pictura si proful m-a admirat spunand: pai daca dumneavoastra desenati asa fara niciun curs…, motiv pentru care am disparut de la curs, stiindu-se ca sunt o fiinta timorata, cu frica de lumina zilei mai ceva ca vampirii cu experienta si din cauza faptului ca taica-miu ma lauda mereu in defavoarea maica-mii, pe care o facea vaca, zero absolut si alte tandreturi din astea.

Dar sa trecem si peste faptul ca in clasa a cincea proful de desen m-a incurajat in directia asta, eu bineinteles nefacand nimic pentru ca masochismul, masochismul cui il lasam?
Dar azi, nestiuta de nimeni, simt nevoia sa arat ce am desenat. Originalul era alb- negru, eu am facut un trandafir color.
Cum va miroase floricica mea?
In stanga originalul, in dreapta copia.