Alege o vacanță în Egipt și bucură-te de relaxare

Deși poate da impresia unei destinații de vacanță prea îndepărtată, cei care au ocazia să îl viziteze se îndrăgostesc iremediabil. Astfel, anul acesta alege din multitudinea de oferte de sejur Egipt și bucură-te de peisajul oriental și de aromele felurilor de mâncare și a preparatelor de acolo. Din ce în ce mai multe persoane își doresc să viziteze această zonă plină de cultură și civilizație, care deschide calea către cele mai frumoase amintiri și povești. 

Cairo

Capitala Egiptului este locul în care trebuie să ajungi dacă decizi să mergi în Egipt. Experiența diferită, aromele din aer și inclusiv temperatura te vor face să ai parte de cea mai interesantă vacanță de până acum. Te vei bucura de atracții turistice incredibile, de plimbări pe străzi liniștite pe timpul zilei și de viața de noapte activă a orașului. Fascinant prin elementele superbe de arhitectură și prin piețele celebre, orașul pune la dispoziție unul dintre cele mai frumoase și mai fascinante obiective de vizitat. Fiecare colț se va prezenta cu un nou secret și cu un nou peisaj de admirat. 

Siwa Oasis

Aflat la o distanță ceva mai mare de Egipt, Siwa Oasis este una dintre cele mai speciale atracții turistice din zonă, iar acest lucru se datorează peisajului fantastic pe care îl pune la dispoziție. Cu toate că drumul până acolo ar putea să fie destul de greu, imaginea pe care o vei avea în față va merită cu siguranță efortul. Acesta se situează chiar în mijlocul unei depresiuni, devenind în acest fel un adevărat punct de referință pentru tot ceea ce înseamnă turismul egiptean. Un loc izolat, care își merită în totalitate numele de oază, emanând liniște, relaxare și care îți va oferi o experiență de neuitat din punct de vedere al peisajului. 

Saqqara

Piramida Saqqara este cunoscută ca fiind construită în anul 27 î.Hr., de către Faraonul Djoser și este una dintre referințele Egiptului în materie de obiective turistice. Aceasta este inclusă în orice ofertă de sejur în Egipt, iar acest lucru se datorează atmosferei unice de care turiștii au parte aici. Acesta este format dintr-un complex uriaș de piramide și morminte mai mici, devenind astfel locul perfect în care vei putea experimenta în totalitate cultura și civilizația egipteană de mult apuse. 

Templul Hatchepsut

Unul dintre cele mai impresionante temple mortuare din Egipt, este și cel care reușește să stârnească interesul tuturor turiștilor prin frumusețea și prin felul în care arată. Acesta a fost dedicat femeii Pharao Hatchepsut și se situează la o distanță foarte mică de Valea Regilor. Templul este de altfel poziționat la o distanță foarte mică de Valea Regilor și reprezintă un element de referință în ceea ce privește civilizația egipteană.