Alege epilarea cu IPL pentru o piele perfecta

Pentru multe persoane, prima referinta cu privire la epilarea definitiva este facuta in cadrul grupului de prietene, colege sau chiar rude care au apelat la acest serviciu din cadrul saloanelor de infrumusetare, cu rezultate multumitoare. Totusi, nu de putine ori recomandarea poate veni chiar de la medicul dermatolog, indeosebi in cazul pacientilor ce sufera de o piele sensibila, predispusa la inflamatii, iritatii sau foliculita. Astfel, indiferent de diagnosticul pus de specialistii in domeniu, abordarea tuturor acestor patologii cu ajutorul aparaturii cu lumina intens pulsata reprezinta alegerea corecta, dat fiind faptul ca aceasta trateaza dar si previne leziunile ulterioare. Totodata, prin eliminarea vechilor metode de eliminare a parului nedorit din rutina dumnevoastra curenta, veti obtine in cel mai scurt timp o piele fina, sanatoasa si supla, fara a mai fi nevoie sa dedicati timp epilarii dureroase cu ceara sau epilatorul electric.

Informati-va despre regulile de utilizare a aparaturii cu IPL

In ceea ce priveste rata de eliminare a pilozitatii pentru persoanele care au urmat toate sedintele recomandate de personalul din cadrul salonului, aceasta se apropie de 100% in cazul femeilor si chiar si barbatii pot apela cu incredere la aceasta tehnica, obtinand rezultate usor mai scazute, cu o un procentaj de succes in jurul valorii de 75%. Totusi, la fel ca orice alta procedura specializata, inceperea procesului de epilare definitiva necesita adoptarea unui a numit stil de viata, care sa maximizeze efectele aparaturii. Astfel, schimbarea medicatiei fotosensibilizante, evitarea expunerii prelungite la soare si efectuarea unor analize la medicul endocrinolog vor reprezenta o baza de la care ulterior se va stabili numarul de sedinte necesare pentru fiecare persoana in parte. Totodata, poate cel mai important aspect al acestui set de reguli implica stopare folosirii oricarei tehnici de epilare care presupune smulgerea firului de par, dat fiind faptul ca intregul concept IPL se bazeaza pe actiunea acesteia asupra melaninei de la radacina.

Alegeti un salon de care sa fiti convinsa

Necesitatea alegerii unei locatii care sa dispuna de aparatura la cele mai inalte standarde, precum si personal calificat si instruit cu privire la cum sa foloseasca tehnologia IPL in mod eficient pot face diferenta dintre o investitie facuta corect si o experienta nesatisfacatoare. Astfel, daca si dumnevoastra sunteti in cautarea unui astfel de loc, Eva Salon va sta la dispozitie cu oferte promotionale pentru epilare definitiva, in asa fel incat sa va puteti bucura de o reducere substantiala in cazul in care alegeti sa va programati de la inceput toate sedintele necesare pentru a obtine rezultate durabile. Acestea fiind spuse, aparatura cu lumina intens pulsata nu este singura care va sta la dispozitie, fapt pentru care puteti alege sa va completati ritualul de infrumusetare cu un tratament facial special gandit pentru nevoile dumnevoastra.