Ai nevoie de o geanta mini in colectia ta

Unele genti nu vor iesi niciodata din moda, asa ca putem spune ca gentile nu sunt doar accesorii, ci si un statement personal, o reflectare a propriei imagini si de ce nu, asemenea unui ceas elegant, o investitie care poate deveni mai valoroasa pe masura trecerii timpului. Dar, in societatea de astazi unde fiecare creator de moda incearca sa iasa pe piata cu diverse modele si concepte care mai decare mai avangardiste si curajoase, cum poti sti care geanta merita investitia ta?

O geanta mini de impact mare

In ultimii ani, a existat o schimbare in proiectarea modelelor de genti pentru femei, multe dintre cele mai mari case de moda introducand noi creatii de genti de mana, care tind spre minimalism din punct de vedere al dimensiunilor. Vorbim despre acele genti pentru femei mini, micro sau baby bags. Ca rezultat, numeroase branduri de lux au introdus versiuni mai mici ale celor mai cunoscute modele de genti, cu un pret pe masura dimensiunilor. Unul dintre motivele pentru care gentile mini au succes, in special in cazul marilor branduri este ca, desi fabricarea lor necesita mai putin material, ceea ce le face mai putin costisitoare pentru a fi produse, clientii se pot bucura de aceeasi calitate si maiestrie a constructiei gentilor mini cu care au fost concepute si omoloagele lor mai mari.

Geanta mini, un accesoriu ce nu ar trebui sa iti lipseasca in aceasta vara

Colectia Wild Inga de genti pentru femei sunt accesoriile pe care oricare dintre voi ar trebui sa le aiba in aceasta vara. Din moment ce orice ai nevoie pentru a te descurca in agitatia orasului poate fi condensat intr-un gadget cat o palma, de ce ai avea nevoie sa cari dupa tine geanta uriasa. Cu putina curatenie si organizare a pachetelelor de guma, a tuburilor goale de strugurel de buze si a diverselor cupoane si chitante si alegere atenta a strictului necesar, o geanta mini reprezinta alegerea perfecta pentru oricare tinuta, atunci cand iesi in oras pentru a te relaxa.

Appealul emotional al gentilor mini este acela ca pe masura ce aceasta este mai mica, cu atat impactul lor este mai mare. Gentile mini functioneaza intr-un mod neasteptat drept declaratii de putere, deoarece sugereaza ca purtatorul este o persoana implinita stie de ce are nevoie si nu are nevoie sa poarte tot timpul lucruri pentru a se simti bine. Mai mult, rolul unei genti mini este de a accentua o tinuta, nu de a distrage atentia. Astfel ochii privitorilor vor fi tot timpul atintiti asupra a ceea ce conteaza si nu pe o geanta uriasa care sa estompeze silueta si look-ul general al purtatorului, iar Wild Inga reprezinta locul ideal catre care te poti orienta.